Kritiska buggar satte stopp för Arena Commander-modulen i går, men utvecklarna ser ljust på framtiden.

Nej, det blev inga dogfights i #Star Citizen i går. Planen var att släppa dogfight-modulen Arena Commander till alla som finansierat spelet under gårdagen, men efter en sista koll med utvecklarna ryckte överhuvudet Chris Roberts i nödbromsen på grund av för många buggar.

Utvecklarna delar in buggarna i fem kategorier, och dagen innan den tänkta releasen den 29 maj fanns två buggar som bedömdes så allvarliga att man valde att flytta fram releasen. I gårdagens uppdaterade statusrapport var en av dem löst och man hyser gott hopp om att kunna släppa modulen inom kort. Utvecklarna lovar dagliga rapporter om hur arbetet fortskrider.

Ok. Tack för alla svar people! Jag är tidig backer av SC men har inte följt utvecklingen dagligen direkt. Ska ta och kolla in ED också då det låter lovande. Som Nemo skrev så verkar det vankas en härlig tid för spacefans framöver! 01/06 Eh, battlefield i rymden? Nu har du nog missuppfattat det... https://robertsspaceindustries.com/about-the-game 01/06 Känner mig också "skyldig" på de punkterna! :D Har hangaren full av skepp i SC och medan RSI fixar Arena Commander klar för release så passar jag på och testar premium-betan i ED. Det är en fantastisk tid för rymdspelsfans! Ser fram emot att spela både... 31/05 ED har större universum då de använder en logaritm-grej (inte riktigt procedural generation men nästan), medans SC har mindre men "handgjort" universum. Sen den största skillnaden enligt mig är att E.D släpps nu och SC om 2 år. E.D har lite intressantar... 31/05 SC är tänkt att vara mer som battlefield i rymden (fast simulator såklart) så tanken är att man skall kunna köra FPS och dylikt (kanske inte den bästa förklaringen). Så vitt jag vet så är ED låst vid att du sitter i ditt skäpp men annars är dom rätt lik... 31/05 ED har ingen kampanj, det är väl den största skillnaden. Det är bara en gigantisk rymd-sandbox i ett levande universum där du kan göra vad du vill. 31/05 Är det någon som har koll på hur SC och ED kommer att skilja sig åt rent spelmässigt? Som jag uppfattat det så har SC betydligt fler backers och jag antar därmed att dom har bättre möjligheter att skapa t ex. ett större universum etc... 31/05 HAHA. Nä jag har köpt ett av de billigare skeppen i SC, mest för att förhoppningsvis få komma in i någon beta i något stadie, men förrutom det så har det inte spenderats några pengar där. Kastade dock in pengar i ED för att få tillgång till betan och... 30/05 båda 2 spelen, Star citizen och Elite är värt var enda krona tycker jag i detta svältande planet av bra space spel. 30/05 Jag vet nog att du precis som måna andra redan lagt ner en förmögenhet på Star Citizen och förmodligen planerar både köpa rift och nya grafikkort! =P Inget fel i det dock =) 30/05
Skicka en rättelse