Efter ännu en försening är nu överlevnadsspelet #The Forest äntligen ute till allmän beskådan via Steam Early Access. Efter en hemsk flygolycka gäller det att överleva i en öppen värld där monster och märkliga män vill avliva dig. Och lyckas du fly från dem (eller döda dem) behöver du bygga fällor för att jaga mat, och annat som hör vildmarkslivet till.

I vanlig ordning är spelet i ett tidigt stadie och kommer med ett helt lass buggar. 136 kronor (15 euro) kostar det via Steam. Ett antal gameplay-filmer har börjat dyka upp på Youtube och en av dem ser du nedanför.

första gången jag testar ett sånt här typ av spel o d e ju skitkul! Om en vecka kommer nästa build om jag fattat det rätt. Med tanke på att det bara är 4 pers som utvecklar spelet o får de då in pengar genom early access systemet är det bara bra för då... 08/06 Det kostar att utveckla ett demo, som ni säger ska det fungera relativt felfritt. Då behövs det testas. Det är anledningen till att de flesta inte har demos längre förutom på mässor osv. Early access är i princip att du betalar för potentialen i en prod... 01/06 Nästa patch ska komma om ca två veckor, hoppas dom lyckas hålla samma deadline på majoriteten av uppdateringar. Jag tänkte låta spelet vara över sommaren och köpa det nu i höst om jag anser att spelet är tillräckligt uppdaterat. The Forest ser skitfränt... 01/06 Tycker fortfarande att man borde få testa spelet en dag innan man bestämmer sig för ett köp av ett "early access"-spel. Nu köper man ju grisen i säcken och hoppas att all hype var sann. 01/06 Håller med till 100% när det gäller indie spelen :) 01/06 Ja, det är ju i och för sig sant. På så sätt är early access skit, men inte annars. 01/06 Early Access har ju gett mig många riktigt bra spel. Själv tycker jag early access och indie har räddat Steam. 01/06 De kommer att lägga in easy mode där alla fiender är bortplockade. Jag köpte också spelet på Steam och har inget emot infödingarna. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte kunna spara, vilket har gjort att jag mest vandrar runt och utforskar. Skulle... 01/06 Gillar möjligheten att kunna köpa spel early access. Då man både får spelet billigare än när det är färdigt, och man kan stöda en studio i att utveckla ett spel man tycker verkar vara intressant. Har spelat ett par timmar, och är inte speciellt nöjd,... 01/06 Ett par timmars spelande?! <1 timme tog det innan diablo-dupingen gav sig själv och man var odödlig och hade byggt allt. Hate early access.. eftersom man inte är sugen på att spela spelet "när det kommer" :-) 01/06
Skicka en rättelse