Ubisoft vill få ordning på pc-versionen, men de vågar inte ge något patchdatum än.

Vissa som spelar pc-versionen av #Watch Dogs har drabbats av buggar, och från #Ubisofts håll är man medveten om bekymren. Förra veckan kom ett par korta tips för att få flyt på Windows-utgåvan, och i Ubisofts brittiska forum berättar forumansvarige Mr_Shade att buggstädning av pc-versionen har högsta prioritet, skriver VG247. Men, vi får inget förväntat releasedatum för en pc-patch.

We do not have an ETA at present, though they are working to get this fixed as a high priority.

Att vi får vänta på ett releasedatum för patchen beror på osäkerhet när den kan vara klar, och för att inte sätta fart på spekulationerna med en gissning låter man bli att säga något.

Watch Dogs lanserades i tisdags och det blev det snabbast säljande spelet i Ubisofts historia. Mottagandet har överlag varit varmt, och på FZ gav vi PS4-versionen stabila 3 av 5.

Är så klart tråkigt att folk inte får spelet att fungera felfritt. Själv har jag inte haft några jätte problem precis. Två buggar som jag har är att (oftast) efter en mellanscen så fungerar inte gå kontrollerna så bra utan har blivit inverterade någorlu... 05/06 Tack. Fast det är ju inget påstående direkt taget ur luften. Några års bevis på detta är just att trenden går åt detta håll. Fler och fler spel släpps med allt för stora och många buggar. Mina referenser är alla spel som släppts de senaste åren. Ditt... 04/06 Nej jag svarade på ditt påstående att "spelbranschen går allt mer utför" i hänseende till att dom inte fixar buggar innan release, inget annat. Och jag säger att det är helt felaktigt, det påståendet är taget helt ur luften. Vill du bli tagen på allvar... 03/06 Jo men vad roligt. Jag har också spelat spel sedan 80 talet. och då var spelen inte alls lika buggiga. Varför? jo man kunde inte patcha saker och ting. Så vem snackar skit. Spelföretagen hade liksom inte flera chanser på sig om man säger så. Visst fanns... 03/06 Jag har spelat spel sedan början av 80-talet och du snackar skit. Buggar har alltid funnits. Vissa spel mer, andra mindre. Enligt min erfarenhet har Watch Dogs har klart färre buggar än andra AAA-titlar sett till hur det ser ut vid release. 03/06 Jag förstår verkligen hur ni spelar om ni upplever många buggar. Jag har sett extremt få buggar, om ens några alls. Det enda jag kan se fram emot är lite justering av prestandan, men det flyter på rätt bra. Ni som har återkommande buggar, vad består des... 03/06 tror ingen patch kan fixa detta överhypade bajs spel.... 03/06 Utan tvekan är de mer cyniska idag. De ger helt enkelt fan i att optimera och buggfixa mer än det absolut nödvändiga innan släpp. Och är det ingen som reagerar (gråta krokodiltårar på något forum räknas inte..) så kommer de att ge fan i det efter släpp... 03/06 Hahahaha! Vafan! Buggstädning är ju något som ska göras innan release!? Spelbranschen går bara allt mer utför och samtidigt får man höra sådant här skitsnack... 03/06 - Nej, jag kommer INTE att köpa detta spel! 03/06
Skicka en rättelse