Utannonseringen av #Battlefield: Hardline gick inte riktigt som #Electronic Arts hade tänkt sig och information läckte i förväg ut på internet. Vi vet att det är #Visceral som står för utvecklingen och att det handlar om kampen mellan lagens långa arm och rånare. Nu har det läckt ett litet klipp från en tidig betaversion. En folktom sådan.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1y80o4

Mycket officiell information har dock inte lämna utvecklarens lokaler och vi får vänta ända till E3-mässan nästa vecka för att få mer kött på benen. Vi här på FZ hoppas mest på att släppet blir lite smidigare än vad det var för #Battlefield 4.

Jag skulle kunna köpa sådant ifall anledningen var ett 100% skydd mot fuskare, vilket nu inte är fallet, så jag håller med 06/06 - Nej. Jag uppfattar det mer som att konceptet har minimerats, rejält! :p - Samtidigt som banorna nu har blivit pyttesmå i BF4! Varför? :o 05/06 Personligen tycker jag det känns för tidigt att avgöra om det kommer bli bra eller dåligt. Dom KAN ju jobba bort BF4 mod känslan. Om de inte gör det ser jag ingen större anledning till att köpa detta. De har även gjort för stort avtramp från vad Battlef... 04/06 En mod som ett par snubbar jobbat på i en källare känns det som :) 04/06 Kommer inte köpa något battlefield förrän mod-communityn är välkomna tillbaka, det är ju verkligen kulmen av girighet Dice och EA visar upp, inte direkt en svensk stolthet längre. Allt dom tänker på är pengar och beskydda sin motor. Battlefield har gått... 04/06 Jag har haft långa diskussioner med bland annat Lion Martinez på EA om just detta och det ända svar så jag fått är just att EA sätter pris utefter en bedömning att svenskar är villiga att betala mer för datorspel än vad de är i andra länder och därför... 04/06 Det kan inte vara det 04/06 Det här är anledningen varför det inte finns mod-support för spelet. 04/06 Jo det är klart man kan få det billigare men det är saken i sig som är störigt. Att de har mage att sätta ett så högt pris för något som ser ut som ett DLC till BF4. :P 04/06 Kan girigbukarna släppa källkoden så duktiga kodare kan skapa och släppa riktiga mods istället!! T.ex. en 4 coop zombie mod eller en DayZ liknande mod, ripoff i know men som sagt det var bara exempel. 04/06
Skicka en rättelse