Förra veckan meddelade #Ubisoft att #Watch Dogs är det snabbast säljande spelet i företagets historia, och här på FZ passade vi på att diskutera om framgången var välförtjänt. Och nu slås ännu en milstolpe ned när det avslöjas att spelet sålt 4 miljoner exemplar på en vecka. Ubisofts Geoffroy Sardin berättar i ett pressmeddelande:

With such strong sales momentum and positive feedback from gamers, Watch Dogs has positioned itself as the must-have game of the moment. We’re really proud of this achievement, and are confident that the Watch Dogs brand has a promising future.

De många sålda kopiorna innebär att Watch Dogs inte bara är det spel som sålt bäst under första veckan för Ubisoft, utan att det är ett branschrekord för ett nytt varumärke. Med andra ord tränas det upp många hackers som kommer hacka Glenn Becks surfplatta.

Även om du köper spelet efter release vet du inte om det har problem. En hel drös måste köpa spelet och spela det för ev. fel ska upptäckas. I det fallet spelar ju inte förhandsbokning någon roll, om de flockats till butikerna vid release för att hämta... 05/06 Kan inte annat än hålla med helt. Årets flopp enligt mig. 04/06 Jo det är klart att det finns folk som fortfarande spelar SimCity. Men vad är många för dig? Om jag vore en spelutvecklare skulle jag vilja göra ett spel som folk gillade och kunde spela om. Hur många av dessa fyra miljoner spelar Watch Dogs om 1-2 måna... 04/06 Tro eller ej men det är faktiskt efter mer än ett år fortfarande många som spelar Simcity. 04/06 Lite svårt ja när det inte släppts än *wink wink* 04/06 Det du egentligen menade var alltså "sluta förhandsboka till pc" då multiplattformsspel ofta lider av div. skavanker jämfört med på konsoll. :) 04/06 Yep. Inte precis som man bara kan spela GTA 5 istället om man "hungrar" efter det så mycket. 04/06 här hittar du lite. http://www.sweclockers.com/forum/76-actionspel-och-shooters/1299896-risig-fps-i-watch-dogs/index6.html 04/06 Riktigt skoj spel men gud vilken tråkig karaktär Aiden är, han kan inte leverera känslor tycker jag. Alltid samma min oavsett om en familjemedlem har dött (hans systers dotter) eller det hänt nått någon annan han känner. Eller så är det för att min dato... 04/06 De två allvarligaste är väl FPS stuttering på high-end kort när man kör bil eller rör på sig samt att man kan få alla sina vapen, skills osv resettade om man kör online multiplayer. Jag kör inte MP men stutteringen gör mig vansinnig. 04/06
Skicka en rättelse