Nyheterna, presskonferenserna, filmerna – allt om sommarens stora spelmässa direkt på FZ.

Snart är det dags igen – tisdag den 10 juni slår E3-mässan upp portarna och tusentals gamers, företag, journalister och annat löst folk beger sig till LA Convention Center för tre dagar sprängfyllda av storspel. Men du gör klokt i att vara på alerten redan från måndag kväll, då görs i vanlig ordning de stora avslöjandena på de obligatoriska presskonferenserna.

FZ hårdbevakar nyhetsflödet (som alltid), och vi sammanfattar störtfloden av filmer, releasedatum och avslöjanden från de fem stora presskonferenserna så snabbt våra skrivfingrar tillåter.

Schemat för presskonferenserna:

FÖRETAG

TID

LÄNKAR

#Microsoft

Måndag 18:30

Se den live här!

#EA

Måndag 21:00

Se den live här!

#Ubisoft

Tisdag 00:00

Se den live här!

#Sony

Tisdag 03:00

Se den live här!

#Nintendo

Tisdag 18:00

Länk kommer

Presskonferenserna kommer live-strömmas, och du kommer kunna se samtliga (hoppas vi) direkt här på FZ – se länkar i högerkolumnen ovan. Vi kommer också ha en chattfunktion öppen så att du kan prata med oss i crew och dina fellow FZ-nattugglor om de saker som visas.

Med tanke på att många nya spel avtäckts eller avslöjats redan innan E3 drar igång (vi sneglar på dig, #Battlefield: Hardline) finns redan nu gott om material att gotta sig åt. Allt vi skrivit, och kommer skriva om E3 2014 hittar du på FZ:s E3-sidafz.se/tema/e3. Börja ditt E3-äventyr där, nu eller på måndag.

Skicka en rättelse