Har du anmält intresse för att spela alphan av #World of Warcraft: Warlords of Draenor kan det vara läge att rota igenom skräpposten för att se om en inbjudan hamnat där. #Blizzard har nämligen öppnat upp alpha-versionen av expanisonen för särskilt utvalda. Det är området Frostfire Ridge som ska hårdtestas och alla som blivit inbjudna skapar en horde-karaktär som blir level 90 med tillhörande rustning.

Förutom fler områden att utforska och fler bossar att slå ihjäl så uppdaterar Warlords of Draenor de gamla karaktärsmodellerna, och introducerar garrisons som är ett slags housing-system med en egen, personlig handling. Kanske får vi veta mer om detta inom kort, då Blizzard låter alla testare dela med sig av erfarenheterna med skärmdumpar och filmer.

Det är friends & family just nu. Alla som streamar känner folk på blizzard dvs de är friends :) 08/06 Äntligen! varje minut i Wildstar längtar jag efter WOW 07/06 DETTA. När jag först spelade Age of Conan för första gången var det första jag blev imponerad eller tyckte var coolt (förrutom hela fatality-grejen iaf) var just det faktumet att rustningen jag nyss gett min karaktär faktiskt var en rustning och inte... 06/06 Är väl bara de som jobbar på blizzard och folk de känner samt några streamers/youtube-profiler och fansites som får alpha invites just nu? 06/06 Om nu Wildstar är den "wow-killer" som folk som hamnat på hypetåget påstår.. Så borde det ju kunna behålla sina spelare trots WoD. Har själv spelat Wildstar betan och spelet är riktigt meh.. Även om det är Alpha så hoppas jag enormt på att rustningarna... 06/06 https://www.youtube.com/embed/uvW-QTiZLQ0 Känslan när man klev in i Elwynn Forest första gången. <3 05/06 Verkar vara ännu mer krävande på tid och engagemang i Wildstar dessutom, vilket inte är någonting som den breda skaran har. Hela hardcore-crowden i mmorpgs har alltid varit ganska liten (i proportioner med helheten av exempelvis WoW-spelarbasen), vilket... 05/06 Du har säkerligen rätt, men eftersom bägge spelen har en månadskostnad kan jag tänka mig att majoriteten kommer välja antingen det ena eller det andra alternativet. Dessutom tar bägge spelen (till skillnad från t.ex GW2) rätt mycket tid om man är ute... 05/06 Varför förutsätta att det är antingen eller? Det finns nog en hel del som tänker spela båda. Det är ju inte så att WoW på något sätt försvinner för att du installerar WildStar. :P 05/06 Jag var inte särskilt utvald. Får nöja mig med att raida SoO så länge då. 05/06
Skicka en rättelse