#Mass Effect är spelserien från #Bioware som får spelälskare över hela världen att gråta av lycka, men samtidigt skriva långa och arga meddelanden på jordens alla spelforum. Att de sedan en tid tillbaka arbetat på en fjärde del, det har länge varit ett faktum. Nu har de gett oss lite mer kött på benen.

Sparsamt med information och dåligt med gameplay, men visst infann sig den där speciella känslan av att vara i #Mass Effect-universumet? Frågan är nu bara om de kommer vinna tillbaka de arga fansen efter #treans antiklimax till slut.

#Bioware nöjde sig inte bara med att prata lite om filosofin kring sin rymdopera, utan de avslöjade en ännu inte utannonserad titel. Spännande tider blir det hur som helst för dig som är fantast av den klassiska studion.

Jag ser verkligen fram emot fortsättningen på Mass Effect, bara dom inte fuckar upp slutet. Taggar dig till tusen för att den sista sekunden roundkicka dig mitt i nyllet och förstöra hela veckan för dig. 15/07 Ja jag har inte testat modden sen han la till en installer utan jag installerade alla texturer manuellt med ME3Explorer och då funkade det fint för mig men man behöver ju ganska mycket ram för att kunna köra det... 12/06 Ja, alla sa ju att det var det bästa sen skivat bröd, så jag gav det några chanser. 12/06 Japp, det var det jag menade. Men sanningen att säga, jag tyckte inte resultatet uppvägde vad man behövde genomlida. Visst, det ser lite bättre ut, men det både blev instabilt, ingen avinstallering möjlig och installationen var lång som ett ösregn. 11/06 Och ändå fortsatte du? Imponerande. 11/06 Det "fångade" mig inte. 10/06 så du spelade tre hela spel och fattade noll? Imponerande. nej vänta.... det andra.... 10/06 Ja fast modden är ju inte klar ännu ;) han släpper ju nya uppdateringar ganska regelbundet där han lägger till nya texturer och buggfixar. För jag antar du menar Texturemodden till Mass Effect 1? 10/06 Well, det ser onekligen bättre ut med dem, men jag fick lite krasher då och då. Jag sitter med ett GTx 760 med 4 Gb VRAM så jag tror inte att det har med hårdvaran att göra utan att det helt enkelt buggar lite. Men prova på. Det tog en evighet och lite... 10/06 3:an blev tyvärr en stor besvikelse, till skillnad från de flesta andra så menar jag bara inte slutet, utan hela spelet som helhet. Kändes som att man fick kämpa sig igenom allt. 10/06
Skicka en rättelse