För ungefär tolv timmar sedan höll #Sony spelvärlden i sitt fasta järngrepp. Spel som #Uncharted 4: A Thief's End och #Grand Theft Auto V fick det verkligen att brinna i kommentarerna. Vi har även fått veta mer kring prissättningen av streamingtjänsten Playstation Now.

I ett pressmeddelande har #Sony berättat att du kommer få betala mellan 2,99 och 19,99 dollar för att kunna strömma spel till din #Sony-enhet. Den förstnämnda siffran är inget att snacka om, men sistnämnda känns något mer i plånboken. Ännu är det dock många frågor som återstår att besvaras när det kommer till Playstation Now, men det ska vara upp till utgivare och utvecklare att sätta priserna.

Tanken med Playstation Now är att du som exempelvis inte har en PS Vita, ska kunna strömma vissa av dess utvalda titlar till en annan #Sony-enhet. Tjänsten betatestas just nu i staterna och vi väntar spänt på att kunna få testa den här.

$20 för att spela ett spel i en månad är väl inte dyrt? Hur mycket kostar ett fullprisspel och hur lång tid tar det att spela klart det? Slår vad om att det är många som köpt ett spel på release för minst tre gånger den summan bara för att spela klart... 11/06 Fast det är väl per spel man betalar. Hade det bara kostat 20 dollar i månaden för att spela vad och hur mycket man vill måste man vara ganska snål för att tycka att det är dyrt. :) 11/06 PlayStation Now är tänkt att vara en tjänst som ska tillgodose dig med PlayStation 3-titlar på din PlayStation 4. Och förmodligen 3-titlar på 3. Vita på 3 och 4, mm. PlayStation Plus är tjänsten för att få "gratis" spel till 3 och 4 varje månad, nog för... 11/06 Jag förstår inte, är inte Playstation Store samma sak? Du köper saker och laddar ner... eller med plus. Jag har inte tittat på E3 så vet inte, jag ska genast läsa om detta på playstationsidan om vad detta är för någonting. 11/06 Som jag förstått det får man betala per spel, det intresserar mig inte ett dugg. Jag har 500/50 Mbit, så alla spel borde fungera okej, men är inte intresserad om man måste betala styckepris för varje spel. Dock skulle jag vara intresserad som @Zappa skr... 11/06 gissar på att 20 dollar i månaden är för att kunna spela allt hur mycket man vill. Finns väl ingen som trodde en sån speltjänst skulle kunna bli jättebillig? 10/06 Jag skulle hellre se en tjänst i liknande med PSN+. Betala typ 150-200kr/månad, streama alla spel i biblioteket. 10/06 Fast OM det rör sig om att streama ett nytt fullpris spel så är väl 20 dollar inget att tjaffsa om? :) Dessutom är dollarn låg. Men med den vanliga logiken i dessa sammanhang så lär 20 dollar bli 200 kr här. :S 10/06 Ge mig möjligheten att spela Borderlands 2 med alla tillägg så är jag nöjd. 10/06 Folk säger alltid så när något nytt kommer ut.. 10/06
Skicka en rättelse