Skylandrs drar in miljarder med sitt uppskattade toys-to-life-koncept där vi köper leksaker som genom teknikens under vaknar till liv i våra tv-spel. #Nintendo har avslöjat en egen satsning inom den lukrativa marknaden. Amiibo heter leksakerna som kommer lanseras samtidigt som #Super Smash Bros.

Sätter man någon av de tio figurerna på Wii U Gamepad så går de att använda i spelet. De kan slåss mot andra karaktärer, förbättra sina förmågor och lära sig taktik. Nintendo betonar att varje figur är unik eftersom de kan utvecklas åt olika håll.

Aiimbo börjar i Super Smash Bros. men kommer senare hitta in i spel som #Mario Kart 8, #Mario Party 10 och #Yoshi's Woolly World. Konceptet är även under utveckling till 3DS.

jag skulle lätt köpa dom som jag vill ha och dom kommer säkert att kosta 150 kr eller nåt sånt efter som sky landers gubbarna kostar så mycket per gubbe altså men det beror på vart altså som game,gamestop eller andra ställen på game är det 150 kr typ... 12/06 Jag läste "aimbot" ... 12/06 Ge dem inga fler idéer nu... ryser bara på tanken att de skulle skapa 400+ figurer med deras vanliga slogan "Gotta catch(collect) them all"... föräldrar kommer gråta blod när plånboken får lida. Tror det skulle fungera precis som det gör med sin Mii som... 11/06 Jag älskar att ovanstående talare är positiva och att det inte pratas mjölkning! Men ja, skitfiffig idé! Jag tvekar på att det här kommer slå igenom och få folk att glömma Skylanders, men det är en bit på vägen. Disney Infinity är ett bra exempel på en... 11/06 En variant på Skylanders med kända nintendokaraktärer? i see money rolling their way. Tänk om dom skulle göra detta med hela pokémon universumet? 11/06 Riktigt kul idé faktiskt. Undrar hur dem funkar med t.ex Mario Kart 8. Kan jag verkligen få The hero of time att köra Go-Kart eller är det förmodligen begränsad så? Hade varit roligt hur som helst. 11/06 Jag hoppas inte de påverkar spelet så mycket... Min första tanke vara att de bara tänkte mjölka oss på pengar. tex, jag hoppas verkligen man kan låsa upp alla karaktärer osv utan dessa leksaker. Men man får ju se hur det blir, ifall jag skulle köpa någo... 11/06 Om de inte blir allt för dyra så skulle jag kunna tänka mig att köpa dem för prydnad. Att de sen är kompatibla med Wii U's NFC är bara ett plus :) 11/06 Ganska schysst idé. Speciellt då det går att använda i flera spel. Inget som intresserar mig personligen dock. 11/06
Skicka en rättelse