Häng upp en Viggo-bild på en märklig plats så kan ditt namn bli en medborgare i det deppiga pappersäventyret.

Kickstarter-insamlingen för #A Song for Viggo, indie-äventyret som byggs helt av papper av FZ-medlemmen @90315 Simon Karlsson, har nått drygt halvvägs, och upphovsmannen ger dig då chans att få bli en del av spelet.

Bilder från spelet har dykt upp på lappar på kända ställen i världen, närmare bestämt vid Eiffeltornet, E3-mässan, Hollywood-skylten och vid Tokyos Akihabara-distrikt. Det gav Simon idén att göra en tävling – den som tar det bästa fotot av en Viggo-inspirerad plansch blir med i spelets stad i form av en animerad, datorstyrd pappersfigur som har ditt namn.

Planschen i fråga hämtas härifrån (klicka länken "Click here to start download from sendspace"). Printa den och skicka Simon en länk till fotot senast den 19 juni. Hur du kontaktar honom läser du här, men ett PM via FZ går förmodlgen också bra.

A Song for Viggo är ett peka-klicka-äventyr byggt helt i papper, som handlar om att existera i vardagen samtidigt som du brottas med konsekvenserna av att ha råkat ha ihjäl ditt eget barn. Kickstarter-kampanjen pågår i 16 dagar till.

Jag har full förståelse att några klarar sitt sorgearbete genom att ha en offentlig "process" men min uppfattning är att det fungerar för ett få tal och inget fel i att lyfta fram och dryfta ett problem men vi är alla olika och visst finns det fördomar... 17/06 Hej Chopper! Det är ju tråkigt att du tycker så, även om det inte är min mening att vaska fram guld ur personers tragedi. Verkligen inte, och jag är tämligen rädd att folk skall tro det. Jag intevjuar människor som varit med om sorg med allra största... 16/06 Är personligen emot tabun eftersom jag tycker att allt man förtränger blir fel. Det smaklösa är att när något som i handlingen händer så är det väldigt känsligt och privat och jag tycker inte att allt ska dissekeras offentligt. Naturligtvis ska man kunn... 16/06 Jag accepterar absolut din åsikt, men jag tycker din kritik är konstig. Och jag vänder inget mot dig, utan nämnde några exempel. Jag tror t.ex. att många blir "roade" (i brist på bättre ord) av spel med svåra teman än sådana som har lättsamt och traditi... 15/06 Road kan man bli på många sätt och nämnde inte action och humor specifikt. För det är ganska lite komik i tex BF3. Är det så svårt att förstå att jag vill bli road under den tid jag spelar. Det är nog ganska många spelare som vill ha kul under tiden de... 15/06 Du har all rätt att tycka vad du vill! Kritik behövs, kritik berikar. MEN att säga storyn är illa genomtänkt pga att du vill bli road är väl ändå rätt konstig kritik? Alla vill inte ha action och komik. En del vill också ha drama och tragedi. Somliga... 15/06 Får inte plats . Du sitter redan där och tycker vad vi ska gilla. Anser att handlingen är smaklös. Det har jag rätt att tycka utan att kallas troll. 14/06 hur kan du säga att storyn suger när du endast fått ta del av en synopsis? Är väl snarare så att du inte är intresserad av den här sortens handlingar och väljer därför att inte backa projektet. Nä tillbaka in under bron ditt troll. 14/06 Tycker handlingen är dåligt genom tänkt det grundar jag på att jag vill bli road när jag spelar det här känns som hallå syns jag för jag är unik. Så bra arbete men storyn suger. 14/06 Nu kan jag bara tala för mig själv, men vad jag själv tycker och tror om andra är att ifall något riktigt intressant dyker upp på kickstarter som då är från oss svenskar, än mer så ifall det är Fz användare själva som i det här fallet, så är det inte... 14/06
Skicka en rättelse