Vill du ha hela ditt Steam-bibliotek med på bussen, tåget eller i luftballongen? Då ska du hålla utkik efter Steamboy – en maskin som utannonserades under E3 och vars teaser-trailer du ser här nedanför.

I klippet framgår det att den är designad som en Steam Controller. I övrigt är det värt att nämna att vi inte vet någonting alls om maskinen, så frågor om pris och teknik får lämnas obesvarade tills vidare. Produkten utvecklas av ett gäng som kallar sig för Steamboy Machine Team och den officiella hemsidan hittar du på steamboymachine.com.

UPPDATERING:

The Escapist har snackat med utvecklarna som avslöjar att den nuvarande tekniken består av Quad-Core CPU, 4GB RAM, ett inbyggt minneskort på 32GB , och en fem tum 16:9 touch-skärm. Detta kan dock ändras framöver. En av utvecklarna förklarar vidare:

SteamBoy won't be as powerful as other announced Steam Machines in the same way Nintendo 3DS or PS Vita performance is not comparable to Wii U or PlayStation 4. However, it will be possible to play the majority of current games in Steam.

Steamboy kommer stödja Wifi och 3G och ska släppas under 2015.

Skicka en rättelse