Som utlovat på #Sonys E3-konferens fick Playstation 4-ägare spendera den gångna helgen i #Destiny-alfan och efter vårt spontanstreamande i fredags var det faktiskt svårt att slita sig. Den öppna världen i gamla Ryssland hade mycket upptäcka och trots de många nederlagen i multiplayermatcherna stod det klart att Halo-älskare lär få sitt lystmäte när spelet släpps i början av september.

Vad tyckte du om spelandet - kändes klasserna roliga (vi hann bara testa Warlock) och hur knepig var egentligen mechaspindeln att döda? De spontana reaktionerna på nätet har varit väldigt positiva men vi är nyfikna på vad du tycker. Och gör verkligen Peter Dinklage ett bra röstjobb? Hans repliker vid 12:45 i klippet nedan sprudlar knappast av inlevelse.

Uppdatering:

Nu är det ju bara en alfa-version som sagt så det är ju omöjligt att utröna hur slutprodukten ser ut. Jag tror utan att ha spelat utan mest sett videos på tuben så kör dom allt i mindre skala. Ska bli spännande att testa Betan :) Har ni stött på buggar... 16/06 ..som jag trodde då, tack för feedbacken :) 16/06 Det var inte alls så mycket "loot" som Borderlands, roligare än Warframe tycker jag, men då gillade jag inte Warframes sätt att tvinga en till att köpa saker. Världen var OK men det är skitdrygt att få random missions som hela tiden är på andra sidan... 16/06 Asså.. jag har ingen "nextgen" Pfhaha err jaha -konsol. så jag har inte testat det, men ni som kört det, är det mer likt warframe eller borderlands rent lootmässigt och allmänt. -jag får nån sorts känsla att det är mer likt Warframe eller valfri såndär... 16/06 Bungie har förlängt Alphan. För att experimentera! :) "Spela på egen risk" säger de :D https://twitter.com/Bungie 16/06 Jag lirade ganska många timmar. Fick upp en hunter och en warlock till maxlevel. Jag är också en sån där som gillar PC-shooters med hög fps men måste ändå säga att jag inte märkte något med att köra i 30fps. Märktes liksom inte av. Sen älskade jag miljö... 16/06 Tror denna Alpha ser likadan ut som Beta som redan har ett satt datum och som i sin tur kommer att se väldigt lik ut spelet som redan har ett satt release datum (9/9) med en vit PS4 concole unit... Dvs. Tror maskinerna och förpakningarna redan är tillve... 16/06 Ehm typ ingenting? Warframe är väldigt menu baserat och man klickar sig in på uppdrag. Så vitt jag vet ska väl det här föreställa en mer "öppen värld" där man går omkring osv. Hoppas jag... 16/06 Tyckte det såg rätt tråkigt ut, kanske ett sånt här spel som är roligare att spela själv... 16/06 Någon som även spelar Warframe som kan berätta lite om vad som skiljer dom åt? 16/06
Skicka en rättelse