#The Witcher 3: Wild Hunt fick vi se mycket av under årets E3-mässa, bland annat fick vi oss en genomgång på fem minuter när #Microsoft höll låda. Senare under förra veckan gav #CD Projekt än mer kött på benen och gav oss lite färskt gameplay. Denna filmsnutt visades dock inte riktigt i sin helhet och var fyllt av vuxna män som inte kunde hålla tyst. Nu kan du kolla på klippet i lugn och ro, utan några störande moment.

Om du vill bespara dig från alla former av gameplay, då kan du istället spana in den maffiga E3-trailern som släpptes veckan innan mässan drog igång.

Detta blir defintivt ett spel jag köper till PS4:an före PC. Mest med tanke på hur Witcher 2 spelade på pc. Kontrollerna (menyer etc) är direkt portade så de funkar helt enkelt bättre med en kontroll. I övrigt så ser spelet fantastiskt ut, lätt kandidat... 11/08 Undrar om det inte kan bero på att det var konsollversionen som visades. Känns konstigt ifall det inte finns något smidigare på PC. 17/06 Håller med angående det första spelet. Gillade det inte. Fick tvinga mig igenom det - tog mig 4 försök innan jag orkade med det. Jag var envis med att vilja importera min sparfil till Witcher 2, något som visade sig vara en besvikelse då knappt något... 17/06 Ettan var bra. Tvåan orkade jag inte med. Men det var länge sen, så jag minns inte varför. 17/06 Väldigt skräddarsydd ringväv. Måste vara Armani. 17/06 Kanske finns en story till varför han heter Johnny? Vem vet? :) 17/06 Inte klar med tvåan än så inga spoilers. Men i övrigt så tycker jag inte första spelet var så bra. Det är ett bra spel men gillar biowares rpgn bättre. Det jag gillar mest i Witcher är det vuxna temat och striderna i början men likt assassins creed tröt... 17/06 Det är la för att han snackar med en "unge" ;) Jag tycker spelet ser soft ut, känns som det blivit en hel del jobb på facial animationerna från tvåan åtminstone. Behöver inte se mycket snyggare ut och så länge man får ströva runt och bråka med diverse... 17/06 Kan satsa båda mina ben på att detta inte kommer bli ett Watch Dogs! :) Har du spelat de tidigare spelen? (Syftar mest på 2an) 17/06 Skulle inte satsa pengar på det. Lejonparten av deras fanbase köper witcher för story och stämning, och av vad jag sett levererar de på dem punkterna igen. För mig personligen får grafiken vara hur crap eller awesome den vill så länge det levererar samm... 17/06
Skicka en rättelse