Nytt DLC introducerar spelets hittills största bank (att råna) och möjligheten att planera intrånget i detalj.

#Payday 2 blev en smärre succé och låg länge på Steams försäljningstopplista. Nu när knasiga spel såsom #Spintires försöker överta tronen passar #Starbreeze på att släppa tilläggspaketet The Big Bank Heist och som namnet antyder är Benevolent Bank den största i spelet hittills.

Ett nytt planeringsläge introduceras också som låter dig skissa upp intrånget i detalj. Smygfantaster ser till att fokusera övervakningen och säkerhetssystemen medan actiontörstiga kan placera ut förnödenheter på strategiska punkter. Konsolägare som blir sugna på bankrån behöver inte längre deppa, förra veckan stod det klart att spelet även släpps till Xbox One och Playstation 4.

Tråkigt att det bara är PC :( 18/06 Det ändrar fortfarande inte faktum att dodge är RNG. Litar man på RNG så går det oftast åt helvete :( Och jag vet att man springer så ökar dodge med 25% men det är inte tillräckligt bra för att göra den bra. Sen att ducka det funkar på alla oavsett om... 18/06 Passiv, ja. Men genom att antingen rusa eller ducka ökar du ju sannolikheten att skott missar dig. Så genom att röra sig på rätt vis påverkar man aktivt. Jag spelar själv inte på DW eftersom det är för svårt, men på åtminstone overkill har jag sett gott... 18/06 Hoppas på Steam Summersale då ;) 18/06 Exempelvis alla typer av PRO JOBS. Jag brukar göra precis samma sak. Stealthar själv medans de andra 3 kan stå utanför i full armor och göra lite som de vill medas de väntar på att jag klarar stealthen eller går total Zoidberg över skiten. Men på Death... 18/06 Till de som säger att det lika gärna är lika bra att ge upp när larmet går och man försöker stealtha en bana. Visst, om du kör banan med det specifika målet att stealtha den då håller jag med. Men om du enbart försöker klara den fast helst med stealth,... 18/06 Dodge-chansen är en passiv chans. Dvs inget du kan påverka aktivt. I den aspekten är dodge rätt värdelöst då det helt enkelt är en RNG faktor. Personligen så vill jag radera ut så MYCKET RNG det bara går. Armor är inte RNG. Jag har prövat alla builds i... 18/06 Jag förstår faktiskt inte vad du försöker säga. Tidigare klagade du på att svåraste nivån är för svår och svaret är väl att spela på en enklare nivå helt enkelt. Och det går visst att undvika att bli träffad om du använder dig av dodge-chansen. Om du... 18/06 Ursäkta, men hur fan tänker du nu? De tar verkligen inte betalt för alla DLC. Sedan Armored Transport är det här den första kartan man behöver betala för. Men det är fortfarande gratis att spela kartan om du hoppar in i en lobby som hostas av en som äge... 18/06 Hur tänker såna som du? Spelet är något år gammalt och det är inget spel du lägger in dagar på som WoW och då är de svårt att tjäna pengar eller underhålla spelet om de inte får in något för de. De la du som snålar på din hobby. 18/06
Skicka en rättelse