Förra veckan kunde vi bevittna gameplay-premiären av #Call of Duty: Advanced Warfare under Microsfts E3-konferens. Utvecklarna #Sledgehammer Games följer upp det spektaklet med ett filmklipp som berättar mer om manuset och arbetet med spelet.

Handlingen ska tydligen bli "episk". När vi recenserade förra delen i serien, #Call of Duty: Ghosts, så visade det sig att storyn var skrattretande usel. Då var det dock #Infinity Ward som stod för utvecklingen, och kanske kan Sledgehammer prestera bättre. Om inte annat så har de åtminstone Kevin Spacey med på rollistan.

Call of Duty 1, 2 och Modern Warfare 1 & 2 samt World at War var bra spel. Sen... har jag inte kännt att detta är inget att spendera sina slantar på. Prövat lite gratis weekends på steam av div nyare cods... (patchar/mods, kan man kalla dem fast man bet... 19/06 - Jag gillade Ghosts! :o 19/06 Fniss ... Även om jag tror Sledgehammer Games kommer göra ett bra spel, så kommer de ändå bli tvugna att "CoD"-ifiera det så att det blir precis så där vi inte vill ha det. Ingen tvekan om att de är kompetenta spelutvecklare. 18/06 - Jag vet inte, men jag hoppas på denna! 18/06 Sant, men skillnaden med en video som denna och en video där inga frågor och svar är planerade i förväg så har du bra mycket större chans att få se hur spelet verkligen kommer att bli och inte någon "fake reklam" a la Aliens: Colonial Marines. 18/06 ok, intressant formulering bara... Men varför spelar det någon roll om de är regisserade (redigerade lär de vara oavsett)? Det rör sig ofta om en hel del pengar och då kan man inte slarva ut en snabb video där de säger vad det vill. 18/06 Han menar att det är mer eller mindre redan bestämt vad de skall säga i sina utvecklarvideos, att det i princip skulle läsa det ut ett manus. Att dessa videos är redigerade lika mycket som spel videorna som de visar upp i sin utvecklarvideo 18/06 Det räcker inte med att göra generiska spel, de använder dessutom de mest jävla generiska orden för att beskriva dem... 18/06 va? 18/06 Har varit tveksam mot "hype" och dylikt sedan detta debakel nedan: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/05/500x_johnsbitch.jpg 18/06
Skicka en rättelse