Den som vanligt verbala Ben "Yahtzee" Croshaw mosar de stora spelbolagens presentationer.

Ben "Yahtzee" Croshaw har i flera år levererat träffsäkra analyser av aktuella spel och händelser och i det senaste klippet ger han sig förra veckans E3-mässa. Som vanligt sparar han inte på krutet när han sågar såväl #Electronic Arts, #Microsoft, #Ubisoft och #Sony.

När vi ställde frågan om vilket företag som ni tyckte höll den bästa presentationen blev vinnaren #Sony med en dryg tredjedel av rösterna, tätt följt av Nintendo. Sist hamnade #Electronic Arts.

  1. Sony (34,81 %)

  2. Nintendo (27,27 %)

  3. Microsoft (17,25 %)

  4. Ubisoft (15,77 %)

  5. Electronic Arts (3,9 %)

Förstår inte riktigt din meningsuppbyggnad, att jag inte innebär ? va ? Jag tycker inte att dina poänger kvarstår, för jag tyckte att videon var urdålig, och gav ingenting positivt om någonting, kändes mest som snabbt ordbajseri och cyniskt tänkande som... 23/06 Tyckte att EA's presentation var ungefär lika omatad som de andra, antar att de startar på minuskontot. :) 22/06 Om du nu verkligen surfar runt mycket på nätet borde du dock beta att han är väldigt populär, och då kvarstår mina poänger. Att du inte innebär väl inte att ingen annan ska få chans att bilda en uppfattning? 22/06 Han är någon snubbe som bara rantar på youtube, och har ingen direkt koppling till industrin. Kan lika gärna surfa in på tuben om jag vill hitta sådana. 22/06 okej och okej. man får väl ta en mässa för vad den är? personligen hade jag gärna sett mer indie och pc. men E3 har inte fokus på det, utan på att marknadsföra branschens till föräldrar som ska köpa julklappar åt sina barn. 21/06 Beror väl på vad man förväntar sig. En människa som du kanske tycker det är okej att man bara visar spel som inte "gör något nytt" i större del medans han själv vill att man på något så stort som E3 ska visa NYA saker. No Man's Sky är min favoritet i... 21/06 tycker yahtzee är för hård. Visst var det mycket fortsättningar på redan existerande serier, och visst fattades det wowupplevelser. Men E3 har som fokus att de stora aktörerna på marknaden ska ha en plattform för att via traditionella media trycka ut... 20/06 Så här låter det när Yahtzee godkänner ett spel. http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/9301-Wolfenstein-The-New-Order 20/06 bra summerat. 20/06 ZP har alltid varit en stor källa till underhållning, håller inte alltid med i alla bedömningar men det är turen att jag inte måste göra det heller ;-) 20/06
Skicka en rättelse