Moba-spelet #Heroes of the Storm befinner sig i en begränsad, teknisk alpha där infrastrukturen fortfarande är under konstruktion. Men det är ändå helt spelbart och snart bär det av till nästa fas. I jakt på fler typer av datorer och uppkopplingar att testa bjuder #Blizzard in mer folk – för första gången från Europa.

För att anmäla intresse ska du logga in på ditt konto på Battle.net och följa instruktionerna under beta-inställningarna. Till en början blir det inte några enorma mängder spelare som bjuds in, men det kommer öka successivt. Läs mer i det officiella inlägget.

Tack till orkamera för detta #nyhetstips!
Men alla vet att det inte kommer bli någon vettig diskussion när man diskutera den här genren. Helst inte när man startar med en sådan kommentar. Eran nuvarande "diskussion" är ju ett riktigt bra exempel på det. 22/06 Jag spelar dock bara dota så tyvärr, kan du inte komma med vettiga argument i en tråd så får du tyvärr finna dig i sådana svar. (Skönt antagande och totalt orelevant) Det är du som skapar en dagisnivå genom att blint försva ditt spel utan någon eftertan... 22/06 Ryssarna har ju förstört DOTA2 för mig helt, speciellt solo läget. Är man party går det lite bättre. Hoppas det är hårdare regionsspärrar annars spelar jag nog inte det alls.! 22/06 Japp, men då LoL inte är det och ändå ser ut och låter som det gör blir man lite orolig. Hearthstone smäller ju dock på ganska rejält ibland så det kanske finns hopp ändå. 22/06 Kommer verkligen börja spela spelet på nytt igen efter det här kommer igång. Hoppas det inte tar allt för långtid bara, ser ändå rätt så färdigt ut. 22/06 "Min napp är den som är godast att suga på!" Längtar tills spelet släpps och man kan basha Blizzard för sina minimala tillkortakommanden. 22/06 Spelet ligger i alphan right? 21/06 Bara att kolla lite ingame-klipp. Än så länge är spelets visuella effekter i stort sett nonexistenta och ljudbilden riktigt fjösig. Man förstår knappt vad som händer i teamfighter. Kanske blir bättre men med tanke på att det är likadant i LoL och ingen... 21/06 LoL kommer också bli liknande (liknande dota2) http://static1.gamespot.com/uploads/original/280/2802776/2550206-lol+map+wip.jpg :) 21/06 Eftersom jag tycker dota är segt fult och lite töntig artstyle så kommer antagligen det här spelet vara bättre. 21/06
Skicka en rättelse