Torsdag den 26 juni är det dags att hölstra vapnen och ta farväl av #Battlefield Hardline för den här gången. Om det inte blir fler testperioder får vi vänta till den 21 oktober innan vi återigen kan leka tjuv och polis på servrarna. Än är det dock några dagar av intensivt betaspelande kvar, vilket firas med att #Visceral Games låser upp alla vapen och prylar i spelet.

För att komma åt alla godsakerna är det bara att gå in i loadout för att välja och vraka. Battlefield-bloggen konstaterar att det är ett smakprov av det fullständinga utbudet från det färdiga spelet, och att vi alltså kan förvänta oss ännu fler grejer att röja med i oktober. PC-versionen av betan har även fått en patch som bland annat åtgärdar ljudproblem och strulig nätkod.

Bara jag som tyckte det var roligt? Hade detta släppts samtidigt som BF4 så hade jag lätt köpt detta :-) Vet inte vad det är men det är något annorlunda med känslan i detta. Magic fingers @ Viceral Games? Vem vet! 26/06 Spelar ju ingen roll, alla vapen har ju samma mechanics ändå, bara olika skins. 25/06 Lirat betan i ca 2 timmar och det var inte särskillt kul alls.. håller mig till BF4 om man ska vara i EA träsket. 23/06 Hade räckt att det blivit en DLC för typ 120-150 kr. 23/06 Skum känsla att lira spelet. Jag VILLE tycka om spelet. Jag har gett spelet flera timmars chans att få mig att förstå, men icke. Det är tamejtusan ett riktigt tråkigt spel på alla fronter. Tyvärr. 23/06 Precise så kände jag när jag testade WOOW. Känslan blev "Aldrig mer" på min dator. Efter det hoppar jag över spel jag inte gillat. Det svaret får ni tolka hur ni vill. 23/06 Kul att du ger spelet förutfattade åsikter innan du vet för jag kan bara tyda ditt inlägg som att de kommer fucka up detta som bf4. Tack till er alla som inte gillar denna speltyp och ändå spelar för att sedan skriva hur dåligt det var. Men ni provade.... 23/06 Den finns väll på Origin och är gratis? https://www.origin.com/sv-se/store/buy/battlefield-1942 eller tänker jag fel nu? :) 23/06 Det som var mest störande med spelet var att vissa matcher kunde ta 5 minuter att avsluta även fast båda lagen var fulla. Så då spelar man 5 minuter och sedan så blir man skickad med tvång till poänglistan där man får se på stats medan man väntar på näs... 23/06 Orkade inte ens ladda ner betan. Räckte med att läsa folks kommentarer och sen några ingame videos. Verkar alldeles för enformigt. Vanliga battlefield har iaf mer varierande strider och banor. Kunde dom inte gjort ett nytt BF2142 istället. Det hade vari... 23/06
Skicka en rättelse