Trots att förläggaren #Sierra ännu inte officiellt tillkännagivit spelet kan FZ ikväll visa den första bilden från #Ghostbusters. Av motivet att döma kommer den alabastervita godisjätten Stay Puft Marshmallow Man på nytt att gästa Manhattans gatunät - vilket också är den enda säkra slutsats som för närvarande och med viss säkerhet kan dras om spelets handling.

Klart är dock att #Terminal Reality kommer att stå för pc-, [[Xbox 360]]- och [[Playstation 3]]-utgåvorna medan #Red Fly Studios bland annat tar hand om [[Wii]]-versionen. Enligt vad FZ erfar så kommer spelet även att innehålla ett [[cooperative]]-läge - månne något att välkomna när ektoplasman yr i luften.

Även om filmlicenser av hävd har en oroväckande tendens att resultera i mediokra spel är Ghostbusters i viss mån ett undantag. Det första spelet lanserades av #Activision till [[Commodore 64]] redan [[1984]] och anses allmänt vara av hög kvalité (vad sägs bara om en inbyggd karaokefunktion på vinjettskärmen?). Huruvida Sierra lyckas hålla flaggan högt återstår att se hösten [[2008]] då spelet är tänkt att släppas.

Skicka en rättelse