Crytek utmanar Source Filmmaker med sitt eget filmverktyg - se den imponerande teasern!

När #Valve släppte sitt filmverktyg Source Filmmaker exploderade Youtube med hobbyskapade projekt - chansen är stor att de får en ny vår när Crytek släpper sitt motsvarande verktyg till Cryengine (om de inte konkar innan). Om du inte tror oss kan du glo på teasern från en inofficiell Warhammer 40K-rulle som skapats just med Cryengine Cinebox.

Crytek har snackat väldigt lite om sitt filmverktyg sedan annonseringen för 3-4 år sedan. Det enda vi vet är att det för närvarande betatestas och att denna två år gamla trailer går igenom grundfunktionerna.

Han skrev ju inte att de högg någon slumpmässig människa heller. Om en ung kille lyckats komma med imperial guard (inte omöjligt beroende på omständigheter... det hände både under 2a världskriget och i vietnam att 14-15 åringar lurade sig in i armén)... 02/07 Roguetrader och Dark Heresy är ju p&p rollspel (jag har båda + Deathwatch). Enda gången en Roguetrader eller DH-karaktär kan mäta sig med en Deathwatch marine i strid är när man levlat upp dem ganska mycket så de har samma effektiva level (vilket är min... 01/07 http://i173.photobucket.com/albums/w71/wrajjt/hereticalseal.png Hologram-"skärm"? Definitivt tech heresy. Förvänta dig ett besök från Adeptus Mechanicus! 24/06 NÄR FÅR VI SE EN WH40K TRILOGI I STIL MED LORD OF THE RINGS???????!!!!!!!!!!!!!!!!! VORE SÅ JÄVLA AWESOME!!!!!! 24/06 Ser ju bra ut, nu hoppas vi bara att de kan göra något slags film av det. Jag är lite orolig över att de inte har någon manusförfattare med i creditsen... Men det kan ju inte bli sämre än Ultramarines, som var aningen mer plågsam än att äta en skål ljum... 24/06 SM's rekryterar från utvalda världar, de hugger inte random människa. De är sjukt krävande i vem de rekryterar. Mer än hälften av de som rekryteras överlever inte träning/implantat. "Vanliga" människor duger inte. 24/06 Tror inte det finns någon mer än asmäktigt folk/demoner som möter SM's i närstrid "utan några som helst problem". 24/06 Om man ser till fluff, så skulle det finns många individer som skulle kunna möta space marines i t ex närstrid utan några som helst problem, t ex individer i Roguetrader eller Dark Heresy. 24/06 Fan, blir det en rulle på detta så måste det bokas en biosalong enbart för äkta dedikerade! Den finniga värden med ficklampa kommer ersättas av en Blood Angel terminator som vrider knoppen av påsprasslare och de med sms-ocd. 23/06 fåniga lojalist ! Blood for teh Blodguden lixom 23/06
Skicka en rättelse