De träiga närstriderna ska bli bättre menar Dice.

När den första trailern visades från #Mirror's Edge 2 var det många som reagerade på att närstrider med vakter fick mer fokus än parkour-springandet. Dice-chefen Karl-Magnus Troedsson säger också till CVG att studion kommer att lägga mer fokus på handgemänget i jämförelse med det första spelet där de fåtaliga närkontakterna var väldigt träiga.

Om det innebär att hela spelet blir mer actionbetonat återstår att se. Det har sedan tidagare snackats om att Mirror's Edge 2 kommer att utspela sig i en öppen värld och inte helt oväntat drivs det av Frostbite 3-motorn som Dice själva utvecklar.

Är just d där som är anledningen att jag är total hypad över detta : ) 1an va kul tyckte jag men inget som riktigt fastnade på hjärnan men om detta har d som jag just beskrev så kommer detta bli EPIC : ) Dock så tror jag att jag överdrev lite när jag... 25/06 Får hoppas på att det blir som du säger. Lät inte helt fel :) 25/06 Håller helt med dig i det du säger. MEN nu verkar det ju som "fightingen" när du väl möter fienden ska vara betydligt kortare o snabbare avklarad en 1an. Om jag minns rätt så sa dom att "fi" nu är mera ett "hinder" i din väg då du har så hög hastighet... 25/06 Det ringer varningsklockor när dom säger att dom ska fokusera mer på striderna och göra ett spel för "en ny generations spelare". Det brukar betyda mer action och ett dummare spel. 25/06 Hoppas verkligen det inte blir ett spel som går ut på att spöa skiten ur alla. :( 25/06 Det enda dom sagt är att dom skall se till att stridsmekaniken är bättre än den var i ettan. Inte att det skall vara mer strider eller annorlunda strider eller något sånt. Dra inte så höga växlar på allt. 24/06 Luktar flopp.. man försöker kopiera Battlefield och Cod. Då blir det så här. Varför inte köra med samma stuk som i ettan? :( Jag glömde såklart nämna DLC som säkert kommer direkt. Tvingas handla banor och dylikt. 24/06 Jag har sjukt höga förväntningar på uppföljaren till ett av mina absoluta favoritspel. Hoppas inte känslan försvinner. 24/06 Jag hade hellre sett att de fokuserade ännu mer på time-trial delarna. :p 24/06 Försökte spela 1:an men mådde illa som faen när jag slutade spela efter 1:a banan. Har inte återvänt.... (Låg FOV kanske) 24/06
Skicka en rättelse