År 2054 kommer människor fortfarande inte överens och krig härjar således som vanligt. Skillnaden mot nu är att Kevin Spacey befinner sig i krigsmaskineriet, men framförallt också att vapenarsenalen bjuder på oanade möjligheter.

I en trailer får vi se lite av den här ny tekniken, där ett sprillans nytt exoskelett verkar stå för den mest spelförändrande mekaniken. Med dess hjälp kan vi hoppa högt, springa snabbt och göra oss delvis osynliga. Man blir dessutom oförskämt stark, vilket kan nyttjas för att bland annat slita bort bildörrar.

Gammal o jäla envis. he he men efter en stroke så blir det lite lugnare gaming nu. Men kul att se en gammal vän här. Trevlig sommar på dig. 28/06 Good riddance 28/06 Jo du har rätt i mycke.t Men många yngre spelar ett annat fps som inte rimmar med min erfarenhet typ det ska rusa i 300 knyck. Jag börjar bli för gammal för sånt. Jag har inget emot CS spelet men de flesta bunnyjumpers kom från cs claner, det var väl... 26/06 Ingen preorder här heller men får SP bra reviews och spelet inte är buggigt vid launch och inte är på 50GB där hälften är tomma bytes så kanske det blir ett köp om jag kan hitta det för runt 250kr någonstans. 26/06 Självklart är det på grund av att kunna producera fler spel, men titta bara på till exempel Company of Heroes 2 (http://store.steampowered.com/sub/28773/). Det kostar egentligen 321 SEK och det har det säkert gjort sedan det kom ut, om inte någon tia... 26/06 Vafan dillar du om? Kidsen idag? När jag var 15 bast släpptes Quake. Snabbt pang-pang är inte direkt ett nytt fenomen. Och det är inte bara kids som gillar det. 26/06 Preorder? Not likely. 26/06 - Men då är det ju inte det BF4 som jag köpte det för. Nu vill jag lämna tillbaks det. Hur gör jag då? :o 26/06 Har man spelat något fps innan så har man ju en bra grund att stå på. Men jag har spelat i clan i cs, och jag som de flesta jag kört cs med tycker att CoD är för lätt och för hetsigt. Jag ser ingenting i CoD som skulle locka en cs-spelare. Då är ju fort... 26/06 Den stora unga generationen som spelar fps i dag kommer oftast från CS. Tex har du lärt fps i CS så har du väldigt bra grund att stå på som fps spelare när du spelar BF/cod. Fråga gärna clan e-spelare om de spelat CS så får du svaret. 26/06
Skicka en rättelse