Kryg är fylt

FZ:s #Crysis-tävling är avgjord och tio pristagare utsedda. De första fem sopar hem varsitt Special Edition-exemplar av spelet och en motivtryckt musmatta från Qpad. Ytterligare fem personer vinner varsin musmatta.

De tio vinnarna och deras respektive svar på utslagsfrågan - "Vad tycker du att Cryteks nästa spel ska heta?" - hittar du härunder. Stort grattis till vinnarna och tack till alla som deltagit. Priserna kommer med posten.

Plats 1 till 5 - Crysis Special Edition, Qpad-musmatta:

  • Devil may Cry 5 - Bill Tingstadius

  • Crykie!: The Steve Irwin story - Erik Åström

  • Car Fry - Johan Känngård

  • Cry of Mankind - Jonathan Sjöborg

  • Något som inte är ordlek på företagsnamnet - Robert Bengtsson-Ölund

Plats 6 till 10 - Qpad-musmatta:

  • Duke Nukem Forever - Kent Johansson

  • Crytopia - Victor Goch

  • iCry - Viktor Varland

  • Cry-Magnon - Patrik Fred

  • GPU Cry - Tomas Buckau

verkar som att jag inte var den enda som föreslog crytopia :p men tydligen var min sämre xD grattis vinnarna 17/12 Vill ni veta hur de här tävlingarna funkar? Ett företag kan inte bara lotta ut saker, för då får de skatta och det blir problem även för vinnaren. Om man håller en tävling där de medverkande måste "utföra" något, en så kallad "prestation" så blir det... 21/11 Jag vet att det kan inte vara lätt att hitta dom solklara vinnarna ur alla bidrag men "duke Nukem Forever" och "Devil May Cry" var verkligen inte vinnar matrial. Må så vara att den sena klockan gjorde det rätt roligt. :P Mitt bidrag var nog för seriöst... 19/11 Än en gång så tog jag saker o ting för seriöst, att man aldrig lär sig att det ska vara skoj! 19/11 Mm. Det verkar så. Smilesis - No More Grief var mitt bidrag. Det var kanske inte superbra - men klart bättre än flera av de vinnande bidragen. :/ Jag är inte en dålig förlorare i vanliga fall. Men i såna här fall... :P Aja. Grattis till vinnarna iaf.... 18/11 Tyckte Car Fry var bra :D 18/11 Måste alla bli så jävla griniga? Aja, gratis är gott antar jag... :\ 18/11 HAHA! Bästa tråden på FZ, detta. Stor humor. Samtliga som inte vann gnäller över de, i deras tycke, ovärdiga vinnarna, samtidigt som de skriver sina egna, i mitt tycke, usla förslag. Ironin är fulländad genom att alla förslag leker med ordet "cry", vilk... 18/11 Många bidrag gick bort eftersom det förekom ovanligt många gånger. T.ex. "Cry me a river", "Cryonic", "WarCry", "CryWar"... de och andra förslag förekom massor av gånger. Om vi valt ut en av dem som vinnare skulle det förmodligen bli ett jäkla liv på... 18/11 Tyckte om mitt Cry Baby, jag.. Det är ju världens tuffaste Wah-Wah pedal.. ;) 18/11
Skicka en rättelse