En av de stora nyheterna i #World of Warcraft: Warlords of Draenor är att de gamla karaktärsmodellerna får en rejäl makeover och ökat polygonantal. Vi har tidigare fått smakprov från bland annat orcer, gnomer och tauren. Nu har turen kommit till männen från människorasen.

I ett inlägg förklarar #Blizzard lite kring arbetet med modellerna och visar upp de bilder ni ser ovan och nedan. Vill du lära dig mer om Warlords of Draenor ska du läsa vår förhandstitt som bygger på ett första intryck från alpha-versionen av spelet.

Har själv fortfarande inte spelat det för att det inte har intresserat mig (ogillar MMO-genren i allmänhet). Du tror väl inte att varenda kotte har lirat WoW? 28/06 Stor del med wow är att spelet körs bra på alla datorer men aldrig utmärkt på de bästa. Det är inte svårt att få 30 fps på de allra äldsta av beigea datorer, samtidigt som det är rätt svårt att få en jämn 120 fps upplevelse med allt på högsta. 28/06 Nu har männen äntligen brösthår vad jag har längtat. 28/06 wow, måste direkt rusa till datorn, betala månadsutgiften och starta upp mitt konto hos Blizzard... Detta gör det helt klart att betala 120:- i månaden... Alltid drömt om bättre texturer... 27/06 U mad bro? U mad.. Sluta hata så mycket, allt handlar inte om grafik. Dom vill ha så många spelare som möjligt som ska kunna spela deras spel, min dator med de sämsta specifikationerna kan spela wow med iaf minst 30 fps. Sen har wow funnits ett bra tag... 27/06 Men du älskar förmodligen Wildstar? 27/06 Tack detsamma. 27/06 Med tanke på dina oerhört omogna inlägg i denna tråden så kan det inte vara några bra spel som du har skapat. Och eftersom du inte ens vågar dela med dig utav dessa så fastslår vi här och nu att så är fallet. Ha en bra dag. 27/06 Tack! Den första som hade en vettig kommentar. Aldrig blitt citerad lika många gånger som denna. Och nej jag har inte börjat spela wow. Vill bara skapa lite rage haha! Fuckers!!!!! WoW SUGER!!!!!!!!! 27/06 Tack! Den första som hade en vettig kommentar. Aldrig blitt citerad lika många gånger som denna. Och nej jag har inte börjat spela wow. Vill bara skapa lite rage haha! Fuckers!!!!! WoW SUGER!!!!!!!!! 27/06
Skicka en rättelse