Att #The Sims 4 inte kommer innehålla allt material från samtliga av spelseriens expansioner kan vi förstå – det handlar trots allt om massiva mängder material. Däremot kommer många säkert att undra varför två ganska klassiska Sims-aspekter inte kommer med i spelet.

I ett inlägg berättar #Maxis att varken pooler (ni vet, de där man plockar bort stegen för att se simmarna drunkna) eller småbarn finns med vid lanseringen. Småbarn (eller toddlers i den engelska versionen) är stadiet mellan spädbarn och barn i skolåldern.

Börjar du nu att koka av vrede kan du rikta din energi mot namninsamlingen som vill få #ea och Maxis att ändra sig. I skrivande stund har den 3363 underskrifter.

Dock skrev dem aldrig (vad jag kunde hitta) att det inte kommer inkluderas överhuvudtaget, bara att det inte hinner bli färdigt till release. Vi kan ju hålla tummarna på att de patchar in det, men som de flesta nämnt redan så skulle det inte förvåna mig... 30/06 Trist, Själva nöjet med Sims var att man kunde leka gud utan att skada nån på riktigt. Bojkott! 29/06 Här är en väldigt underhållande blogg om att vara hemlös i Sims 3, http://aliceandkev.wordpress.com/2009/06/09/alice-and-kev/ 29/06 hahhah så sjuk! xD fick mig ett gott skratt med :D 29/06 Själv moddade jag spelet och fick en hel del sjuka upplevelser! (Spelar ofta med mycket fria viljor åt mina simmar då det kan vara intressant att se hur de beger sig åt.) Hade en familj som bestod av en psykiskt ostabil broder samt en mer prydd välutbil... 29/06 Största problemet är att folk köper dessa spel expansioner gång på gång. Det är nog en riktig kassako i slutändan. 28/06 Herregud, att du ens tar sådant på allvar så kan man ju fundera över vem som egentligen behöver söka hjälp, det är ju inte precis så att han dränker riktiga barn. Varför ta sånt här på allvar när han riktade allt på vad han gjorde i spelet och inte prec... 27/06 High five! 27/06 DLC ahead. 27/06 De vet då fan inte hur man bär sig åt för att bli omtycka av sina kunder, i alla fall. Det är ännu roligare att sätta barnen i ett tomt rum, ta bort dörrarna och sedan se ungen dö i svält och ensamhet! 27/06
Skicka en rättelse