Playstation 4-exklusiva #The Order: 1886 tar med oss på en resa till ett steampunk-inspirerat, alternativt London. Det blir en filmisk typ av upplevelse där mellansekvenser vävs in sömlöst med den actionladdade spelmekaniken, och där vi får passa oss för farliga lycans.

Det är en ras som påminner om varulvar, och i ett nytt filmklipp får vi veta mer om dem. Utvecklarna #Ready At Dawn berättar att känslor av skräck uppstår när man möter en fiende som är som ett djur, men också besitter stor intelligens. Hur de har arbetat med det koncepter ser ni nedanför.

Exakt. Nu tjatar visserligen folk bara på detta för att ha en anledning att rata PS4 och hylla PC, eftersom precis alla datorer tycks klara precis alla spel på solida 60FPS utan dips på grafik som totalt utklassar PS4:an. Jag tycker personligen att Infa... 30/06 Varje midnatt tar jag en liten spelpaus och surfar in där ;) 30/06 Vad som är viktigt för spelupplevelsen är upp till var och en att bestämma. 30/06 Tror väl inte det finns någon som inte hellre skulle vilja ha 60 FPS istället för 30 FPS. Frågan är ju dock hur mycket ögongodis man är villig att offra för att få 60 FPS för det är ju precis vad det handlar om. Vad som då är bättre av 30 FPS och snygga... 30/06 En till som besöker existenz, ser jag. Ja, det är väl ingen konst att se skillnad i en sådan jämförelse. Jag menade självklart när jag sitter och lirar ett spel. ;) 30/06 Hur fan kan du tycka hen är snygg? (Kör vidare i FZ-kommentars anda) ah.. (Gillar också henne! Speciellt i lack och läder!) 30/06 http://webmup.com/DsFO9/ 29/06 Visst är det så att 60fps alltid kommer vara bättre än 30fps, även när det gäller film. Det där med att det skulle vara bättre med en "filmisk" upplevelse är trams, då motion blur som ett resultat av låga framerates vid inspelning även där är en nackdel... 29/06 Oj, här träffade jag tydligen en känslig nerv. Varför blir du så ledsen? "Gåsen"? Funtad har tyvärr ingen annan betydelse än den jag nämnde. 29/06 Tror du missade en grej. :P Alltså min spelupplevelse på 30 och 120 FPS och allt däremellan är exakt likadan. Har jag roligt så kvittar det om det är 30 eller 120 FPS. Det spelar ingen roll för mig vilken frame-rate de väljer så länge upplösningen är... 29/06
Skicka en rättelse