Idag är det dags för #World of Warcraft: Warlords of Draenor att gå ur alpha och in i beta. En tweet från #Blizzard röjer denna sanning och avslöjar samtidigt att det är WoW-veteraner som bjuds in i den första omgången. Rimligtvis innebär det folk som har spelat World of Warcraft under en längre tid.

För en chans att lira ska du anmäla intresse via ditt konto på battle.net. Materialet som väntar om du kommer in verkar vara ungefär samma som erbjöds när vi testade alpha-versionen i vår förhandstitt, det vill säga en första glimt av det nya garrison-systemet och zonen Frostfire Ridge.

Har slutat spela WoW flr ett år sedan, inte subbat, men det kom ett beta brev i min brevlåda. Trodde först att det var scam eller phising, men icke. Får se om jag testar det, känns som det krävs mer för att jag skall tillbaka. Wildstar hooked så det het... 30/06 De menar inte streamers på denna, för de fick redan keys i alphan. :) 29/06 Jag kryssade ur beta-intresset på battle.net för ett tag sedan. Jag har insett att jag uppskattar den där "se världen för första gången"-känslan i WoW för mycket, utan buggjakten. 28/06 Det vet jag väl, sa bara att jag spelat Wow väldigt länge och bör räknas som veteran, har spelat sedan dag 1 och haft sub uppe i stort sätt, sedan dess 28/06 Handlar ju lite om vad man har för system också, har du lite udda komponenter så har du större chans att komma med. 28/06 jag har spelat sen vanilla fått invites till wrath, cata, mop, d3vanliga och expansion och båda SC2, ^^ antar allt är tur då eller att jag ger bra feedback. 28/06 Hur Blizzard ska ha koll på att du lirat US betan och koreanska betan när det inte ens är samma konton som du spelat live på (om du nu spelade på EU) är en bra fråga. Således totalt irrelevant att du spelat dem. 28/06 Både gratis reklam och hype till riktad målgrupp! :) Sitter man på en sub sen starten idag så är man nog klassad som "senior" i detta sammanhang. En klapp på axeln och ta kölapp :] 28/06 Men om man spelade betan, alltså vanilla beta, räknas man som veteran då? Även fast jag inte spelat på 5 år? :P 28/06 Med WoW veteraner så menar dom antagligen superkända streamers och youtube användare med många subscribers. 28/06
Skicka en rättelse