När Ragnar Tørnquist och gänget skissade på fortsättningen på #The Longest Journey-sagan planerade de att släppa spelet i kapitel, och därav döptes projektet till #Dreamfall Chapters: The Longest Journey. Sedan dess har de hunnit ändra sig, och efter den framgångsrika kickstarter-kampanjen var tanken att istället släppa alltihop i ett enda äventyr.

I ett nytt inlägg förklarar Tørnquist att de har återvänt till de ursprungliga planerna och kommer yxa upp spelet i fem delar. Den första av dem släpps som planerat framåt hösten. Anledningen är ungefär densamma som när #Double Fine Productions delade upp #Broken Age – produktionen har vuxit sig större än beräknat och de tänker sälja det första avsnittet för att få in mer pengar till produktionen av de övriga delarna. Läs hela inlägget på Kickstarter-sidan för alla detaljer.

Jag tror att allt redan är finansierat, och att extra pengar enbart leder till mer material. Det sagt så delar jag delvis din oro. Mycket möjligt att det kommer dröja väldigt länge mellan avsnitten. 02/07 jag är lite orolig för det här faktiskt. fem episoder är mycket. och ragnar är inte känd för att leverera i tid. vad händer om episod 3 inte säljer? 01/07 Hade hoppats på ett helt färdigt spel. Konstigt nog skulle det kännas uppfriskande 30/06 Jo, jag införskaffade det under steams sommarrea, ska bara få tummen ur att köra igenom det också :) (det var ju inte det enda, haha). Wildstar har tagit upp en del av min tid på senaste dessutom. Körde som sagt igenom halva men The Longest Journey var... 30/06 Vilket jag ibland kan tycka är lite fattigt. Visst när du spelar alla avsnitt på en gång så blir tiden ungefär som ett vanligt spel men... Meh. 30/06 Ja, dom som inte spelat Dreamfall har verkligen missat något. Brygg upp en fet kanna té en regnig sommardag och du kommer ha en spelupplevelse som blir svår att glömma. 30/06 PC, MAC och Wii U; Windows, OSX och Wii U. 30/06 Usch...starforce.. hemska minnen :o Båda de föregående spelen finns på gog.com och de kostar sammanlagt runt 150 kr ($21) när man köper dem tillsammans! Älskar den sidan och hatar DRM :D 30/06 Rätt enorma episoder i jämförelse med telltale. Med innehållet de tänkt sig i varje bok tror jag inte man klarar dessa på under 2 timmar som man gör med Telltales spel. 29/06 TellTale-stilen, eller? 29/06
Skicka en rättelse