I bästa fall skulle #Gran Turismo 7 släppas i år. Så lät det när Polyphony Digitals Kazunori Yamauchi pratade med Top Gear förra året, men riktigt så snart kan vi förmodligen inte slira runt i nästa inkarnation av racing-serien. I en intervju med Eurogamer berättar Yamauchi:

– Vi arbetar med spelet. Jag tror inte att det blir färdigt i år.

Det verkar inte bli någon prolog den här gången, utan Polyphony tar sikte på själva huvudspelet direkt. Spelseriens standardbilar kommer också finnas med, även om det är något oklart i vilken form.

– Jag tror inte vi kommer ta bort standardbilarna. Varje bil har sina fans, så jag tror att vi kommer ta med arkivet. Men några av de bilarna kanske vi kommer göra till premiumbilar. I grunden är vi mer fokuserade på att öka antalet premiumbilar, berättar Yamauchi.

? 01/11 Det var en gång 2 tomater som var ute och gick, dom åt upp varandra och bajsade samma morgon på en dromedargås. 01/11 Viper racing = skitroligt spel 13/08 De kanske skulle ha infört samma skademotor som viper racing hade. där kunde man knyckla ihop bilen tills det bara däcken syntes 03/07 Stora frågan: kan bilarna gå sönder? Känns töntigt att det inte finns ordentlig damagemodeller i ett bilspel lanserat 2014-2015. Jag menar så länge som bilar inte går sönder så är det lika tråkigt som need 4 speed. Ställer inga krav på föraren då. 03/07 De dödade serien för mig med de jävla microtransaktionerna i 6an. Hela spelet är satt upp för att man skall tröttna på att grinda 70-80 race så att man får testa samma bilar som man körde i 5:an och jag har svårt att tro att nästa inkarnering kommer att... 02/07 men hallå nu får väll dom ta och lugna ner sig lite jag har ju kört fast på dygnsloppen banorna på 3an inte hunnit varva 4 an och 5 an ligger i malpåse pga Y problem med ps3an 30/06 enligt tradition så förhandsbokar alla. Direktörerna får nya pengar till kokain och lustjakter ..oavsett om spelet stinker och är trasigt. 30/06 Det fanns en tid då jag med vördnad väntade på nästa gt del. Speciellt väntan på gt3 till ps2. Sen hände det något. Andra utvecklare kom ifatt. Polyphony är långt ifrån dom mästare dom än gång var. Idag känns gt stelbent och föråldrat. Hoppas på att del... 30/06 Jag har spelat en av dom Den som är till PS2. Skitdåligt ljud! 30/06
Skicka en rättelse