Mindre än nio timmar kvar att fynda.

I en dryg vecka har reorna avlöst varandra på Steam men nu är vi inne på den sista dagen. Precis som tidigare år återkommer många av de populärate priskapningarna och det finns riktiga fynd att göra för under femtiolappen.

Detta är bara en handfull titlar och vill du ha en bättre översikt på såväl rabatter som prisutveckling rekommenderar vi den officiella Reddit-tråden för rean. Du har fram till 19:00 på dig att shoppa sommarunderhållning.

Skicka en rättelse
De kunde ha dragit ner priset på Half-Life spelen ytterligare. Skaffade The Witcher, The Witcher 2, Borderlands 2 GOTY och Portal 2. Håller mig till GOG, Green Man Gaming och Humble Bundle då det är sommar-rea i framtiden. Mycket billigare. 30/06 Borderlands 2 GY edition Brothers in Arms Hells Highway Bioshock infinity DLC Duck Tales Blev det denna gång.. 30/06 Sitter på fel dator för att veta vad jag har, men man måste välja efter egen smak. Huvudsaken är i alla fall att ta något med high-restexturer vilket man klarar av lätt också med en tre år gammal dator. Det gör enorm skillnad. Därefter la jag till bättr... 30/06 Inte ett enda spel... :) 30/06 Ingenting faktiskt. Hade inte behov av det. Kommer fler reor, hade jag haft en fräschare dator då hade jag införskaffat t ex Metro Last Light och Borderlands 2. 30/06 Var lite snål denna sommar, men dessa vart det. Prison architect FTL: faster then light Goat simulator (vet dock inte varför jag köpte denna.) Kerbal space program Garrys mod Terraria 30/06 Blev "Brothers: A Tale of Two Sons"...sett fram emot att köra det, men inte riktigt haft tid. Nu lär jag ta mig det :) 30/06 Var en bra rea som kom lagom till lönen ;> iår blev det; South Park; pinnen av sanning Tomb Raider Wolfenstein Broders tales för två CoD:Ghost Terraria The Swapper Thief The Stanly portable Project zombiemod ev nått mer jag glömt. Fick många spel som... 30/06 Jag har spel som jag köpte förrförra julrean som jag inte har startat än :/ 30/06 Får be sambon gräva ner kreditkortet snart. 30/06