Välj din utrustning, rita upp anfallsplanen och exekvera!

Många hoppas på att #Rainbow Six: Siege ska bli en återgång till de klassiska titlarna där tempot var lågt och mer fokus på planering än action. Huruvida #Ubisoft leverar på den fronten får vi se först nästa år men så länge bör du spana in indiespelet #Due Process.

Trots att det är väldigt tidigt i utvecklingen, och det ser ut som ännu en #Minecraft-klon med vapen, känns gameplayet lovande. Att kunna rita anfallsvägar på en karta innan matchen drar igång borde inte vara så exalterande. Men det är det.

jo, men om man har med AI så tänker inte de riktigt så...och bönpåsar kan inte AI:n använda. Om man sen ökar svårighetsgraden också så ger de inte upp så lätt heller. 04/07 Hmm jag undrar hur du spelade swat 3 då, när jag lirade det så grep jag mer än vad jag dödade, jag dödade bara när det behövdes och grep när jag kunde. Vilket var typ 89% om inte mer av gångerna. Det var fåtaliga gånger jag behövde ta till dödande skott... 04/07 Då rekommenderar jag att du även testar SWAT 3. Grafiken håller inte och kampanjen är sådär (man dödar mer än vad man griper) men det är skitkul i MP! Men annars håller jag med, 4:an är bra och funkar fint fortfarande. 04/07 Yes! Det var 4an jag menade. Grymt roligt spel, även för dagens standards. AI'n är riktigt jävla bra och oförutsägbar så det gäller verkligen att vara på hugget! Speciellt eftersom dom randomizar sina positioner för varje spelsession, trots att det är... 04/07 Eller kan ha mena swat 4 vilket är ett riktigt roligt spel att lira tillsammans med polare med. 04/07 Gillar idén! Det här kan bli bra. :) 04/07 Pratar vi om Police Quest eller SWAT3? för mig som har spelar samtliga så är "klassiska SWAT" = 'Police Quest SWAT'... jag antar att du menar SWAT 3 eftersom du kör det med polare idag 01/07 Visste du inte att det är en generell regel att om man är i grupp och skjuter på bovar så spelar du SWAT? /s Skämt åsido, folk måste veta magin bakom swat :s ett otroligt spel som jag och andra polare kör än idag. Randomized fiendeplacering, AI'n är hel... 01/07 Fast vad är dålig grafik? Det sitter bara i betraktarens ögon, att du tycker det så innebär det inte att alla tycker så, tycker inte ens första rainbow six har så kass grafik. 01/07 Om någonting så påminde detta om Rainbow Six Siege som visades upp på E3. 01/07
Skicka en rättelse