I maj fick vi reda på att nästa installation i Halo-serien kommer ha siffran fem och undertiteln #Guardians. Särskilt mycket mer information har vi inte fått, men dedikerade servrar och 60 fps har #Microsoft i alla fall utlovat. Om du älskar universumet kan vi meddela att #343 Industries också gör det och har något nytt i kikaren.

Det är på Microsofts jobbportal vi hittar informationen om att utvecklaren #343 Industries söker en Senior Producer till Halo-serien. Kanske är det dags för dig att flytta till Redmon och skapa lite fps-historia?

De första #Halo-spelen skapades av #Bungie Software, men de frilansar just nu och satsar all sin tid på mmo-fpset #Destiny. Inga spartaner finns med, men däremot trollkarlar från månen – och Peter "Tyrion" Dinklage.

Vore ju kul om det INTE var ett fps. Halo Wars är fortfarande seriens bästa spel. 02/07 Skönt att du inte fått någon "like" medan inlägget du kommenterade är toppkommentaren. Visar att vi är fler som håller med om det minst sagt missvisande titeln till denna artikel. 02/07 Faktiskt så håller Unreal Tournament 99 fortfarande igång, alltid tyckt det var det bästa spelet i UT serien. Finns en stor community kvar som spelar ligor och cuper, är själv ESL admin över UT99 sektionen. Men Global Unreal är en större plats, där en... 01/07 Det är det Master Chief Collection till Xbox One är till för. Innehåller Halo CE Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 och Halo 4. Alla spelens MP är intakta med över 100 kartor. Sen får man tillgång till Halo 5 Guardians MP-beta och 5 avsnitt av en... 01/07 Håller med bonden va jävligt bra. skolan blev lidande på grund av de. Har inte ens testat halo. Är det värd att köpa gammal Xbox och halo? Eller går de spela gamla spel med Xbox one? 30/06 Det slutgiltia Halo blev inte vad som hypades från början du kan kolla på filmer från 1999 2000 tex denna https://www.youtube.com/watch?v=_KqFJ5pPu2g Spelet var först tänkt till Mac :O Det man fick se på den tiden var väldigt shockande innovativt. Slutr... 30/06 Samma sak gäller i alla spel. 30/06 Ointressant och korkat inlägg till en informativ och enkel artikel. 30/06 Sant, dock oavsett hur många fuskare och pirater har jag svårt att se någon föredra ett stort och öppet hav av möjligheter, framför ett stagnerat träsk av repetition*. Men det kanske är bara jag :). *Med ett par "Rare" undantag ;) 30/06 Jag tror du missförstod mig. Det var ingen nackdel ATT det var en PC-historia. Jag menade att FPS-genren var i stort sett något som uteslutande spelades på PC, och plattformen i sig har sina för- och nackdelar. Nackdelarna var bland annat fuskare och... 30/06
Skicka en rättelse