Den som hunnit spelat sig trött på de flerspelarkartor som ingår i #Microsofts kulturyttring #Halo 3 bör överväga att på nytt plocka upp de virtuella bössorna tisdag 11 december, då utvecklaren #Bungie kommer att släppa kartpaketet "Heroic Map Pack" till sin rosade [[FPS]]-titel. Mot 800 så kallade Microsoft Points ingår följande banor:

  • Foundry: En större lagerbyggnad i vilken "varje enstaka objekt" kan justeras, flyttas och anpassas för att anpassa spelsättet.

  • Rat's Nest: Beskrivs som en trång och labyrintliknande stridsmiljö särskilt anpassad för fordon. Kartan sägs ha hämtat inspiration från Halo 3:s kampanjläge och skall vara anpassad för lagbaserade strider.

  • Standoff: Kartan förlägger handlingen till en dalgång med välskyddade baser och större klippfält som tillsammans skall passa bra för spelläget "Slayer".

FZ har lyckas gräva fram en hög bilder från det nya materialet som vid en första anblick onekligen ser grafiskt genomarbetat ut. Läsare som avskräcks av kartornas prislapp torde dock glädjas av att Bungie följer konkurrenterna #Epic och #Capcom när man framöver kommer att göra hela kartpaketet gratis. Någon annan tidpunkt än "våren [[2008]]" nämns inte, men i ett utskick fastslår man att prislappen helt kommer att tas bort i samband med att nästa kartpaket kommer att släppas.

Skicka en rättelse