Hello Games fokuserar på Playstation 4-versionen.

#No Man's Sky kändes som en självklar pc-titel när det annonserades i slutet av förra året men efter att #Hello Games skrev avtal med #Sony om en Playstation 4-version är det inte längre lika självklart. När Rock Paper Shotgun pratade med studiochefen Sean Murray om möjligheterna för det på E3 fick de följande svar:

– Vi gör konsoldebut på Playstation 4 och det är allt vi säger nu. Det lämnar det öppet för en pc-version och det är något vi vill göra.

Avtalet med Sony hindrar dem heller inte från att släppa det till datorer men enligt Murray är de en så pass liten studio att de måste fokusera på en sak i taget. Detsamma gäller eventuella funktioner på en förmodad pc-version, såsom moddar.

– Vi vet inte i dagsläget om vi kommer att stödja moddar eller släppa verktyg för det. Vi fokuserar på de funktioner som knyter an till vad spelet är för oss - utforskandet av ett stort universum. Det kan komma att innebära moddar - vi vet säkert mer längre fram i utvecklingen.

Final Boss och Tsquared var resultaten jag fick fram. Efterhandssökning på Walshy ger mest en massa forumposter och nämnda wikisida. Det här är som sagt ett av problemen. Bevakningen av scenen, både från community och media är bristfällig. Att konsolsce... 04/07 Det räcker med ett och även om jag ser fram emot No Man's Sky på PS4 så ser jag fram emot Limit Theory på PC ännu mer. Det är way mer procedurellt än No Man's Sky (verkar) och ja det låter galet japp. Man behöver nog se alla 18 st dev updates på Youtube... 02/07 Har Wii och PS3, jag tyckte inte förra generationens spel var värt pengarna jag lade ut på både konsol och spel, kostade betydligt mer än vad det smakade, så denna generationen blir det nog bara PC, möjligtvis ett Wii U när priset sjunker, hade folk int... 02/07 Givetvis så finns det en massa bra spel på PC och i en perfekt värld inte exklusivitet finnas. Men du missar en massa fantastiska spel genom att begränsa dig endast till PC och det är väl lite tråkigt kan man tycka. 02/07 1: Det här är gamla nyheter och Sean Murray/Hello Games har aldrig sagt själv/a att det är PS4 exclusive(Det var Gametrailers). Anledningen varför dom inte kan klargöra om det kommer till flera platformer är pga avtalet med Sony och det har mer med att... 02/07 Köper inte dåliga spel bara för att dom är billiga, finns gott om bra spel på PC så jag antar det betyder att jag inte behöver välja mellan kvantitet och kvalitet, i can have both, med det sagt så har jag redan de flesta spel jag varit intresserad utav... 02/07 Ja för det är ju kvantitet man strävar efter när man köper spel, själv köper jag alltid 100 kopior av E.T istället för det spel jag verkligen vill ha. 02/07 Jag skulle nog kunna slå vad om att de flesta sitter runt en meter eller närmare särskilt på en laptop. Om du sitter 150 cm från din skärm undrar jag vad för skrivbord du har då skrivbord brukar ligga på 60 till 75 cm i djup. Sen finns det ingen anledni... 02/07 Om PC inte är en självklarhet så är ett köp inte heller det, bra spel i all ära men när jag kan få 90% av spelen till PC känns det lite onödigt att lägga 4000 på ny hårdvara när jag hade kunnat få ~70-80 spel för samma pris. 02/07 Sluta sitta frammåthukad, skaffa glasögon och flytta bak din skärm. Från mina ögon till min 21tummare, ca 150 cm kanske. Till min 42 tummare, mellan 2-3 meter. Ser allt, och behöver inte röra ögonen så mycket för att se allt 02/07
Skicka en rättelse