Tidigare i år fick vi redare på att #Sony utvecklar #H1Z1, ett spel som ska konkurrera med omåttligt populära #DayZ om de digitala överlevnadsexperterna. Precis som i Dean Halls hjärtebarn börjar du från noll och ska finna utrustning och proviant för att kunna tackla vardagen i en värld som gått åt fanders. #Sony Online Entertainment har nu släppt en film som berättar mer om spelet och visar lite mer av crafting-systemet.

#H1Z1 kommer att vara free-to-play och där med kränga föremål genom mikrotransaktioner. Enligt #Sony ska detta bara handla om kosmetiska tillägg och emotes. Föremål köpta i spelets butik går inte att bli av med, men kan göra dig till en måltavla då dina motspelare kanske hellre snor än köper själva.

folk fuskade och skaffade extra konton före det med. Cs:go har aldrig varit så jäkla dyrt 03/07 En viss sanning. Det märks klart och tydligt i spel som CS:GO, när de är superbilliga på sommarreor etc, dvs nästintill gratis, där folk köper på sig extra konton att fuska loss på. 03/07 Det är ju permadöd, det är ett hardcorespel. Dör du, förlorar du allt och får börja om från början. Precis som i DayZ. 03/07 Kunde inte sagt det bättre själv. Innan spel inför permadöd eller en lång tid du inte kan logga in på en karaktär om något hände rmed den, så kommer folk bete sig som svin eftersom det finns inget riktigt straff. 03/07 Logiskt vore nog om man använder t ex senor. 03/07 Tygbiten är ju för handtaget i mitten på bågen. Sen gissar jag på att dom får ta och ändra det där receptet lite, så man måste ha nå för att göra själva strängen också, annars blir det ju som du säger "Logiskt :-)" =) 02/07 Nog för att det står med klar text att dayz är en tidig alpha och man bör egentligen inte köpa. Men så lång tid det tagit för dayz nu gör att man verkligen ångrar det 02/07 Tyg och en träpinne blir en pilbåge. Logiskt :-) 02/07 Jag förstår inte hur den här genren kan vara så populär. De få gånger som jag har testat DayZ, Rust eller liknande så springar jag bara på troll, ryssar och fuskare. Ofta i en och samma gestalt. :P 02/07 Hade varit sjukt roligt i singleplayer, i multiplayer så är det bara folk som förstör upplevelsen. 02/07
Skicka en rättelse