Att prata jämställdhet bland spelnördar är något man bör göra med varsamhet, det är ett laddat ämne och alla är inte helt med på att låta de med snippa vara med och leka. Med #Far Cry 4 har #Ubisoft Entertainment valt att fylla spelet med kvinnor – precis som det är i verkliga livet. Bland annat ska hälften av spelets fyra huvudmotståndare vara kvinnor, men även på rebellsidan hittar vi kvinnor och en soldatstyrka där hälften saknar något som hänger mellan benen.

Huvudskurken Pagan Min är dock en man med syntfrilla och har någon slags relation med karaktären du spelar. Mer om honom och kvinnor får du reda på i en intervju med spelets producent Alex Hutchinson.

Om du vill veta mer om hur spelet ser ut i rörelse bör du spana in filmen som visar olika spelstilar. Den ger oss även en inblick i hur det kan komma att se ut till den nya generationens konsoler.

Men det va jävlar vilket skitspel det här verkar vara. 01/08 Ok! Säg till om du skulle ha några vetenskapligt förankrade bloggar om ofrivilliga nazister och puckelpister ifall jag skulle vara någon av dessa också. Bättre att ta det säkra före det osäkra och stoppa alla isterband i sin linda som du säkert förstår.... 05/07 Skitnödighet och skenhelighet? Det är så jävla tragiskt att argumentera med dig. Ja, vi kommer absolut inte komma någonvart. Ett tips, läsvärt för dig: http://ofrivilligesexisten.blogspot.se/ 04/07 Försök inte tona ner ditt ursprungsinlägg i efterhand nu. Du drog paralleller till vit makt och nationalism vilket i princip är att kalla folk för nazister om man kan läsa lite mellan raderna. Den dag du och merparten av Sveriges journalister lär sig... 04/07 Mmm, han är verkligen ett typexempel på en sådan där fjant som skulle säga ifrån när någon blir mobbad, eller stå upp för någon som är utsatt. Jävla tönt han är, eller hur mannen, vilken jävla tönt...höhö...hö. http://rewrite.origos.hu/s/img/i/1406/2014... 04/07 Vilket märkligt antagande. Jag har ingen aning om hur gammal du är, och ser inte vad din ålder har för relevans. Det var Skelögds kommentar jag syftade på, och det faktum att du gillade den. Kommentaren var låg, billig och direkt felaktig ("hysterisk... 04/07 Sandlådekommentarer? För att den inte var positiv? Eller för att jag/vi inte förklarade mer ingående varför vi tycker som vi tycker? Jag antar att du antar att jag är en tonåring eller något sådant, låter som det på din kommentar. Arnroth är en stereoty... 04/07 Återigen, jag hävdade att tongångarna är väldigt lika i kommentarsfält på exempelvis axpixlat och nu här i den här nyheten. Du verkar ta väldigt illa vid dig av det. Inte mitt problem. Vill du och flertalet andra här resonera som andra vita konservativa... 04/07 https://www.aftonbladet.se/tipsa/ 04/07 Precis det du just gjorde än en gång, du skrev 2 posts i rad när du kunde citerat bägge i en och samma post istället. 04/07
Skicka en rättelse