En ny trailer från #Call of Duty: Advanced Warfare har hittat ut på den vida webben och utvecklarna #Sledgehammer Games använder inte direkt små ord för att beskriva det kommande actionspelet. Bland annat ska ny motion capture-teknik få oss att tro att vi tittar på film, då de avancerade ansiktsanimationerna lurar våra stackars ögon.

Upp till bevis när spelet släpps i november, med andra ord. Något som kan tala för att de har en rimlig chans att nå sina mål är att Advanced Warfare enbart utvecklas till PS4, Xbox och PC, och alltså inte behöver ta hänsyn till de äldre konsolernas begränsningar. Förhoppningsvis kommer även rutinerade skådespelaren Kevin Spacey att stå för en stabil insats.

Det är inte grafiken som gör ett spel bra. Det måste finnas något annat också. Ghosts blev ingen höjdare trots "revolutionerad" fisk-AI. Ska bli intressant se hur de lyckas ta med allt det nya in i multiplayer. Om de lyckas fixa en bra balans. Med tanke... 03/07 Folk måste sluta köpa dessa typ av spel, bara då kan vi få ett slut på denna evighetsspiral. Men majoriteten verkar ju gilla sånt här och då är det klart att företagen fortsätter pumpa ut mer. 03/07 Ja, det är nästan så att man gråter lite, när man tänker på hur det kunde varit, även i framtiden... 03/07 Är inte några delar där väldigt lika BF2142? Typ flyggrejen på 1:38 och vapnet på 1:50? 03/07 Hursomhelst så skall det bli intressant att se slutprodukten. Kommer de att leverera vad de lovat? Verkar inte speciellt vanligt nu för tiden (Watch Dogs, jag tittar på dig). Förboka inte spelet iaf nu grabbz, är ni sugna så vänta på release och recensi... 03/07 Allt det här snacket påminner om "fish ai". Jag är inte särskilt hoppfull. 03/07 Fantastisk fotorealism blabla. Men de glömde att människor också borde ha skuggor. 02/07 HAHAHAHA. Spelet ser bra ut, men knappast något utöver det vanliga. Exoskelett, nämen coolt, det var en av dom stora grejerna med Crysis, snygga ansikten med realistiska muskelrörelser, det var det coola med Battlefield 3. Fotorealistiska miljöer, hmm..... 02/07 7 år? Samma motor har körts sedan Call of Duty från 2003 och uppgraderats allt eftersom. Detta ser definitivt ut som samma motor igen. Det bästa av allt är ju att den motorn lanserades 1997 för första gången i och med att Quake III släpptes. För övrigt... 02/07 "That looks like it's on TV" Måhända, men vänta bara tills spelet styckas totalt i konsolversionen. Förresten är COD-spelen redan såpass scriptade att de lika gärna kunnat vara filmer allihopa. 02/07
Skicka en rättelse