När vi först rapporterade om en stor och äcklig uppdatering till #Wildstar så fanns det olika uppgifter om när spektaklet skulle anlända. De uppgifter vi gick på var tydligen fel, men det ska vi inte vara ledsna för – igår släpptes strain-uppdateringen i all sin prakt.

En mystisk sjukdom håller delar av planeten Nexus i sitt grepp och det är upp till spelarna att reda ut eländet genom att döda monster och bossar. Det nya området Blighthaven har öppnat för allmänheten, och Northen Wastes är ett omgjort låglevelområde där spelare på maxlevel kan göra dagliga uppdrag. Genom att ta del av det nya materialet får man tillgång till nytt housing-material, rustning och riddjur.

Jo, jag är rädd för det men griper varenda halmstrå jag hittar och ser konspirationer överallt. ;) 03/07 Botar finns tyvärr i dom flesta MMOs. Men Carbine jobbar febrilt med att banna tusentals bot-konton, och implementerar fler anti-bot funktioner. 03/07 Dags att byta burk. 03/07 1 level kvar till 50 men vet inte om blighthaven är tänkt som 50 enbart område, har levellat där sen 47 och diverse quest upp till o med 5 manna questen har jag fått delat av guildies. Det enda negativa just nu är bottarna på natten/morgonen som finns... 03/07 "Länge"? Eftersom spelet har varit ute i 1 månad så måste "länge" vara relativt till din ålder om du kallar 30 dagar en lång tid. Efter en nogrann uträkning så kan du inte vara äldre än 7-8år? 02/07 Brände igenom det mesta av blighthaven igår och idag, förutom ett av två tjugomanna-quests. Jag diggar verkligen kartan och det finns ett gäng klockrena quests. Nu måste jag fortsätta försöka fixa silver i dom där jävla grottorna. ^^ 02/07 WoW fanboi? Där kan man börja snacka skit, som folk fortfarande spelar... Wildstar må ha sina buggar (som vilken annan MMO, inkl ESO, WoW m.fl), men devsen har rätt tankar om vart dom vill föra spelet. Och till skillnad från många andra utvecklare, så... 02/07 Installationen av spelet gjorde min pc seg som melass, vilket jag tyckte var rätt knepigt då. Men det gick att lösa med en omstart. Patchen fuckade däremot upp burken totalt. Den blev lika seg som förra gången och när jag körde en omstart fick jag blåsk... 02/07 Detta spelet e sjukt roligt ^^ 02/07 Tog mig nära 20 i ett guest pass. Tyckte om spelet, från 1-10 så gick levlarna snabbt och tyckte det var riktigt kul att kötta igenom allt. Sen från 10 så gick allt mycket långsammare. Testade på crafting vilket var sådär, blir säkert mycket simplare... 02/07
Skicka en rättelse