#Microsoft-killen Robbie Bach delar med sig av sina åsikter kring [[Xbox Live Marketplace]] och [[Playstation Network]]. Han tycker, föga förvånande, att [[Xbox 360]]-tjänsten ligger långt före #Sony-ditot, och att man fortfarande saknar värdigt motstånd när det gäller onlinedelen. #Microsoft firar i år [[Xbox Live]] som har över åtta miljoner användare och har varit igång sedan fem år tillbaka.

"Sony has done some things online, but nothing that can be called a service. We have a big advantage and we're going to keep pressing that advantage,"

- Robbie Bach

det är iaf lite lustigt den här jämnförelsenn egentligen. xbox live har funnits mycke längre än psn. xbox live var också fattigt i början, kom ju knappt några spel alls på live arcade på 360. och det som kom var komiskt dåligt. så att hacka på psn är... 19/12 Hej!kraket En fråga: pc Patchen till Richard Burns Rally inkluderar den någon uppdatering för lankörning också.så man kan koppla ihop 2st datorer. 19/12 Först i början när Live kom var det inte heller perfekt och det första dem gör nu är att jämföra. Dåligt av dem. 21/11 Du kommer kunna köpa filmer via xbox live ja... 21/11 Chatt å sånt är ju så mycket bättre på 360n. Den funktionen finns inte -i spel- på PS3an. Det går ju inte att jämföra. Det är på gång till PS, integrerat i spelen, som i PC spelen, så det kan nog bli ett äss i rockärmen för PS3an, vem vet? Jag betalar... 21/11 Kan väl ta upp varje gång en MS dude säger att deras produkter är bäst och sen markera det som en nyhet. Totalt meningslös nyhet egentligen? Sen om man vill skapa en debatt kring vilket som är bäst är en annan sak, men som nyhet e detta ba bajs...och... 21/11 det absoluta sämsta med ps3 och deras "store" är ju helt klart att det inte finns något poängkort som man kan handla med, man kan bara handla med kreditkort. tycker det är helt jäkla sämst. skiter sony helt i att det finns folk som inte har eller inte... 21/11 Xbox live är ju överlägset mkt bättre än PSN. Jag har båda konsolerna så jag kan jämföra. Kvalitetskänslan på livet är på en helt annan nivå. Sedan en sådan grej som att man kan prova alla Arcadespel innan man behöver köpa dem är en kanongrej (det kan... 21/11 Men kom igen. Som om kostanden är ett problem? Webhallen säljer 12månaders live för 399kr. Det är inte direkt en summa att prata om när folk ändå köper flertalet spel för runda 600kr varje år! 20/11 Varför måste man installera spelen man laddar ner? 20/11
Skicka en rättelse