Det är dags att dra upp ärmarna och klara så många spel som möjligt under juli månad.

Är din Steam-katalog mer välmatad än någonsin tack vare den precis avslutade rean? Behöver du motivationshjälp för att rensa ur backloggen på roliga spel? Frukta ej, vår årliga sommarutmaningen är igång! Tillsammans kan vi klara hur många spel som helst.

Precis som tidigare år är hela juli månad avsatt för att klara så många spel som möjligt - förra året dräpte vi 140 titlar tillsammans och målsättningen är ju såklart att varva minst 141 denna gång.

Reglerna är enkla: du får inte ha kört mer än en tredjedel av spelet redan och vi kräver någon form av bevis när det väl är gjort. Om du sedan klarar #Fallout 3under 24 minuter är det upp till dig.

Quake 1-2-4 DooM 1-2-3 HL1+OF-BS HL2-ep1-ep2 05/07 Tomb Raider Watch Dogs Bionic Commando Rearmed blir mina bidrag till sommartävling :) 04/07 om du syftar på mig så är jag fullt medveten att juli är även den tid flest har semester, men nu syftar jag på diverse svenskar som inte kanske har jobb. 03/07 Hade jag bott i Norrland så är det nu man kan va inne och resterande 9 månader hade snöskotern gått 24/7! :) 03/07 Jag klarade fyra första året och fyra året efter. Och det var med en ganska gedigen insats tyckte jag och ett par kortare spel. Jag börjar tvivla på att jag kommer fixa samma skörd i år men vad som är bra är att redan nu har utmaningen fått mig att star... 03/07 Juli månad = semeter månad därför FZ väljer denna kanske?? Du hänger inte med riktigt va? Läser du varannan rad? Varför tror du Steam har sommar rean? 03/07 Nej det gör jag inte och jag spelar en hel del själv. Men folk verkar inte förstå poängen jag ville få fram. 03/07 Synd att microsoft live strular snuskigt mycket för mig så jag får inte ens ladda ner dlcerna till gta iv utan att få felmeddelande och MS har inte ens fixat det ännu, man blir så sur då jag inte ens hunnit lira dom än. Ironin i det hela med är att man... 03/07 Jo jag var seriös, jag klarade ut minecraft på någon timme när jag valde att göra det. Huset gjordes av inget speciellt alls, jag fixade mig bara en liten hydda sedan samlade jag resurser. Diamanter fann jag relativt snabbt och lyckades få mig allt anna... 03/07 Drog till med GTA IV under rean. Det blir mitt sommarspel. 03/07
Skicka en rättelse