Men bara för besökare - ingen stream planerad.

Med en egen mässa har det sällan funnits anledning för #id Software att visa något på E3 men i år bjöds det i alla fall på en kort teaser från #Doom. Mer ska också visas på Quakecon i slutet av månaden men det kommer att vara exklusivt för fysiska besökare - #Bethesda vill att det ska vara en unik upplevelse på plats.

Hurivida de lyckats hålla eventuella trailers och demonstrationer från att läcka ut på Internet återstår att se. Så länge får väl vi vanliga dödliga underhålla oss med teasern.

Ja, ibland får man äta upp sina kalsonger. Jag kan väl dock påpeka att jag troligen skulle slagit honom, eftersom jag spelat mycket quake live. Men detta är otroligt imponerande, jävlar vad snabb han var. Däremot var det en helt annan spelstil, det gick... 04/07 Ja, det är imponerande att han ändå lyckas hålla en medelnivå i ett spel som Quake Live med handkontroll mot musspelare. Det var en hel del diskussioner på ESR om huruvida det var fake eller om han körde med en aimbot eller ej men har alltså visat sig... 04/07 Helt otroligt! :D Jag har svårt att tro på att det är äkta.. Handkontroll + aimbot kanske? Knappast någon bra motståndare men han träffar ju helt sjukt om det är kontroll han spelar med. Kollade hans profil, hans railacc är 51% överlag, och det med 2000... 04/07 Jag lägger till här.... Bethesda är sämst. 04/07 Men vad tror du händer med en arena shooter om den ska anpassas för gamepads? Du tror inte det fanns en anledning till varför just Halo blev så populärt istället för alla fastpaced fps lir som också släpptes på konsol? Sen hatar jag inte konsol spel,... 03/07 https://www.youtube.com/embed/KwcOP8CVR5I https://www.youtube.com/embed/0V7dwr0FdWU Killen skulle förmodligen spöa 95% av alla i den här tråden med handkontroll vs mus och tangentbord. 03/07 Hmm.. precis sånt här som stör mig som fan. Varför kan man inte ha ett UT eller Quake eller PK på konsol? Dem sa det samma om fps spel innan halo på xbox. Måste du någonstans försöka nedvärdera konsolspelare och hålla dem borta från din överlägsna pc?... 03/07 Aren´t we miss sunshine. 03/07 Naivt å tro att filmen inte komma läcka ut på något sätt. 03/07 Han ville och erbjöd sig, men fick inte. Vilket inte är nån överraskning med tanke på att Zenimax/Bethesda anklagade honom för att ha stulit kod till Oculus och bussade advokater på honom. Sorgligt att se iDs dödsryckningar, från legendariska innovatöre... 03/07
Skicka en rättelse