#Smite är ett moba som flyttar ner kameran till spelaren i traditionell tredjepersonsvy. Bakom rodret hittar vi utvecklarna Hi-Rez Studios som har utannonserat hur världsmästerskapen i spelet kommer att se ut. Och även om de inte kan rå på genreveteranerna #League of Legends och #Dota 2 när det gäller rena prispengar är det en minst sagt bra början för de som vill tävla på allvar.

Turneringen ska äga rum i Atlanta den 9-11 januari nästa år. I prispotten hittar vi 600 000 dollar, vilket blir lite drygt 4 miljoner kronor. Hi-Rez meddelar att denna summa kommer stiga när spelarna själva engagerar sig, vilket vi antar innebär att något liknande Valves Dota 2-kompendium kommer att introduceras så småningom.

Pengarna kommer de två bästa lagen från Nordamerika, Kina och Europa kämpa om. Brasilien och spansktalande Sydamerika får skicka ett lag vardera. För att kröna dessa lag kommer det anordnas evenemang i de olika regionerna under året.

Läs mer på den officiella hemsidan.

Tack till KatOne för detta #nyhetstips!
Hi-Rez har verkligen lagt ner hela sin tid på detta spel och gör det än idag. Spelet har blivit så sjukt polerat jämfört med hur det var förr. Samt så har de otroligt hyggliga priser när det gäller deras shoppar. Lägg det faktum att de även aktivt disku... 04/07 Lvl 30, 48 masteries casual spelare IGN: OdinsVrede Adda om ni vill spela någon gång :) 04/07 Smite är för mig en förbättring av moba-genren. Tredjeperson innebär att allt siktande sköts manuellt, även de vanliga attackerna som är sk. auto-attacks i andra spel. Dessutom har du inte något så fånigt som denies. Last hits har också en mindre betyde... 04/07 säger så här. jag var en av de få i första closed Beta jag med. slutade lira det då ochbörjade igen i september. spelet är sig inte lik längre. grafiken är mycket bättre och allt är helt annorlunda och det känns annorlunda! jag spelar väldigt mycket det... 03/07 Rekommenderar dig VARMT att gå tillbaka och testa :) Bara sen spelet gick ur beta i år har det hänt en hel del grejer, med allt ifrån backend-system som matchmaking och stabilitet, till balans och butikens utformning. Jag tror du blir nöjd med förbättri... 03/07 Älskar Smite, spelar det varje dag! Adda mig gärna för att lira, samma namn som här ;D 03/07 Det var längesen jag spelade Smite nu, hade jäkligt skoj och gillar verkligen spelet men det som dödade det lite för mig var att det inte fanns något vettigt system för att straffa leavers så nästan varje match var 5v4 eller vice versa. 03/07 dreamhacks dota2 turnering hade ca 1,7 miljoner kronor i potten 03/07 4 miljoner är mycket det med. Vinnare på Dreamhack får 100 lökar. Knappt. :) 03/07 Massor , det är långt från som det va i början - shoppen ändrades mycket för några månader sen, tror det va till release dom gjorde stor ändring på den. Men det är MYCKET som är bättre å snyggare upplagt än det va i början. nästan ett helt annat spel... 03/07
Skicka en rättelse