En gång i tiden fick jag G---- i betyg på min ljusstake i träslöjden. Att jag skulle kunna bygga mitt eget skrivbord är alltså ungefär lika rimligt som att hoppa upp på cykeln och trampa iväg till månen. Men det finns förstås andra händiga människor där ute, och kanske är någon av er rentav ute efter en ny datormöbel?

Will från tested.com har tagit sig an projektet att bygga en egen datorbänk. Oavsett om ni vill bygga själva eller bara inspireras går det att titta på de tre avsnitten som hittills släppts här nedanför. Sen ska man hålla utkik på gängets Youtube-kanal för framtida delar i serien.

Lång väg till godkänd svetsarprövning den snubben, inte så konstigt när han jämför MIG svetsning med en limpistol -.- duger säkert till det han ska ha det till dock. 13/07 Javisst :) Hehe länge sen man såg sån kattskit till svetsning 04/07 Eller öka volten, han kör rätt kallt. Själv skulle jag hellre TIG'a det =) 04/07 Soffa. Handkontroll. Klar. :) 03/07 Har byggt ett par cockpits i mina dagar för ratt, pedaler och växelspak. Jävligt dålig idé i mitt fall. Borde kanske fattat det efter diverse "knivar" och allmänt hemska saker som fallit sönder en vecka efter man tagit hem skiten från slöjden i skolan.... 03/07 Jag instämmer i att bordet på bilden verkar oergonomiskt, speciellt hur skärmarna är placerade. Lite svårt att avgöra höjden på bordsskivan men antingen är skärmarna för långt ner så att man får ont i nacken eller så är bordsskivan för hög. 03/07 Ops, Antar att det är priset jag får ta när man inte läser nyheten riktigt samt inte kollar på de länkade videorna. 03/07 Video 3 vid 9:36... Sänk trådmatningen ;) 03/07 Hur vet du det? Det är ju inte klart ännu. Bilden i artikeln har ju inget med hipsterdoucheWill's* bygge att göra. *Ja, jag gillar honom inte,han är så läskigt jävla pretto och hipster ibland (för det mesta?) och verkar allmänt jobbig på sättet han allt... 03/07 Utrymmet att vila underarmarna på mellan tangentbordets och musens undersida verkar vara rätt litet, känns inte så ergonomiskt. Personligen har jag väldigt svårt för skrivbord som inte är djupa, tycker man kommer för nära skärmen och att det inte blir... 03/07
Skicka en rättelse