Dagens teknik har kommit så långt att vi kan simulera nästan vad som helst. Eller i alla fall björnar, getter och stenar. Vill man var en smula mer seriös kan man även simulera livet ute i skogen, bakom ratten på ett terrängfordon som slirar runt i lera.

#Spintires heter spelet som gör just detta och som på kuppen hittat in på försäljningstopplistan hos Steam. Utvecklarna avslöjar att cirka 100 000 exemplar såldes under de två första veckorna – en milstolpe de tänker fira med gratis uppdateringar. Vill du veta mer om Spintires ska du handbromssladda fram till vår recension av spelet.

Via pcgamesn.

Kul men svårt... :) Man kör fast rätt lätt. 06/07 Tror detta kan vara något för min son, han älskar bilar (3,5 år) :) Är spelet kul? 05/07 Det är fan det bästa jag har läst här på FZ! Håller helt med. Tycker detta spelet är gött gyttja! Riktigt kul, och Modd bart! 05/07 oavsett så är det ett enormt bra arbete med fordonsfysiken 04/07 Du får inte skriva så där jag blir ju alldeles fluffig och varm när jag ser en fullutrustad snöterängs bil med ballongdäck o allt det där mm. Jag vill inte veta att de finns nya för då triggar du suget Jag har släppt och gått vidare .... :) 04/07 Wat. Lada Niva finns till och med rustade med något Sibiriskt paket hos Blocket. Sprillans ny 99-130 papp typ beroende på extra utrustning. Men kring 100 för en helt ny bil. Varit sugen och handla hit upp till Kirunat, sedan totalt pimpa med ballongdäck... 04/07 Är en gamal offroader vi började på¨70 talet och Niva var min första offroad bil. Men man måste byta de där allväders däcken som sitter orginal. Så är dem helt suverän i privat körning som offroad. Tyska polisen valde den före Mercedes G-vagen. det säge... 04/07 Den som ett ögonblick tror att det här är ett lätt och tråkigt spel lär få en fin överraskning. Resan är målet mer eller mindre, riktigt utmanande också. Jag menar hur svårt kan det vara. :P Mina försök igår med att köra lite timmer på the plains gick... 04/07 Det spelet ser sjukt bra ut i 3D. 04/07 Vackert http://i61.tinypic.com/350lbuw.jpg https://www.youtube.com/embed/_mCLr9zmQKY 04/07
Skicka en rättelse