Resan genom #The Wolf Among Us har varit både underhållande och gripande, men snart är den slut. Nästa vecka är slutet här för Bigby och de andra figurerna från välbekanta sagor. De fyra tidigare avsnitten har överlag fått mycket gott omdöme världen över och förhoppningsvis blir den sista delen den storslagna final vi gått och väntat på.

Släppdatum till de olika formaten ser ni i tweeten nedan. Vi passar också på att slänga med en trailer som du absolut inte ska titta på om du inte spelat de tidigare delarna – den innehåller nämligen spoilers.

Jävla CP-Norton tog bort installationsfilen för The Wolf Among Us när jag skulle installera spelet... 08/07 Hrm,. jag måste verkligen ta tag i spelet snart :P Men kanske väntar tills sista delen släpps. Inte rört wolf among us sen episod 2. 05/07 Tack då vet jag! Tänkte just om jag skulle få hela serien till nästa veckas regn. 05/07 Har inte spelat det än, men jag köpte serien i går för 58 kr på Gamersgate. 66% rea + en valfri reacheck på 20% jag fick med mejlen från dem. Vet inte om det bara var till mig, eller något allmänt utskick till alla som är registrerade. Ska bli kul att... 05/07 gillar verkligen detta spel men hatar dess knapptryckning har inte klarat en enda strid har provat trycka i takt snabbt osv men detta förstör hela serien känns som ett konsollfjanteri synd har kollat in varje avsnitt på Youtube istället men synd efterso... 04/07 Har nyss gjort klart episode 1 och börjat på episode 2. Underbart gripande spel! 04/07 Ser fram emot att spela igenom detta, dock väntar jag till nästa gång det reas ut. Mitt Steam-bibliotek är fullt som det redan är :) 04/07 Mja, mjo, jag och min flickvän spelar det tillsammans men på var sin sparfil, har väl blivit ungefär 13 timmar på fyra episoder. Så säg att du landar på 8-9 timmar per playthrough när finalen är släppt. Med det sagt så är det en story av hög kvalitet... 04/07 Då kanske det är dags för mig att bli bekant med serien. EDIT: $24.99 är inget dumt pris, då jag antar att episoderna tillsammans blir ungefär samma längd som ett "vanligt" spel. 04/07 Aaaaaww yeeeaaaaah! https://i.chzbgr.com/maxW500/8148713216/h01D7CD2E 04/07
Skicka en rättelse