I september släpps Xbox One här i Sverige och utökar sin front mot #Sony. Detta betyder att Playstation 4-gänget inte kan luta sig tillbaka längre, utan måste övertyga potentiella kunder varför de ska välja deras konsol. Nu har de gett oss en putslustig lista med nio anledningar varför du ska köpa en PS4.

#No Man's Sky är ett av spelen som gör sin debut till Playstation 4. Det är även ett spel som fått både oss i redaktionen och er medlemmar att höja på ögonbrynen. Mer om historian bakom spelet kan du läsa i en text vi skrev förra veckan.

Utom AH och avsaknad av arenapvp så var vanilla d3 helt sjukt härligt spel och med ros kom lite mer av de roliga vilket jag ser fram mot. 08/07 Dina inlägg eller vad menar du? 08/07 Oj, jag förvänta mig mer ett "jag spelar båda! Och konsolversionen med kompisar" svar än det där. Nog älskar jag konsoler men jag skulle aldrig sälja min speldator, där är alltid något där som gör datorn till en bra investering. 08/07 Hata D3 utan anledning? Vanilla var anskrämligt och genomuselt och att gå tillbaka och köpa en expansion för att "nu lovar vi att allt är fixat och den här gången är...". Mmmm, lika intelligent som att gå tillbaka till en partner som slår en som lovar... 08/07 Finns ingen information ute om nextgen än.. och det lär ta ett par år till innan det kommer. ;) 08/07 sen jag bara provade på konsoll(ps3) så vill jag inte gå tillbaks till multiklickandet samtidigt som jag tog beslutet att sälja speldatorn och gick över helt till konsoll vid ps4 releasen och inte ångrat mig alls. Är fortfarande blizz som gör d3 till... 08/07 men alltså, kör det på PC istället. Konsol-versionerna missar ju alla events och jag vet inte hur det är med patchandet, men det känns väl ändå säkrare att köra det på Battle.net - Blizzards egna - än konsol? 08/07 haha klart de finns men det är populärt att hata D3 utan anledning har själv spelat massa vanilla D3 (pc) men väntat på detta sedan 1.5 år kommer bli så jäkla gött att få slakta i massor helt klart bästa spelet sedan wow vanilla/tbc över alla genrer :) 08/07 Nja, en last-gen pc borde man kanske säga om de med en äldre sockel eller förra årets grafikkortsstandard, sett till beräkningskapacitet då, men nej det finns nog inget hugget i sten gällande den definitionen. Det må i övrigt stämma att du får betala... 08/07 http://static.comicvine.com/uploads/original/11115/111150663/3739328-5490445879-no-on.jpg 08/07
Skicka en rättelse