Tidigare i år kunde vi ge dig en massa nytt gameplay från #Epic Games nya spel #Fortnite. I runda slängar går det ut på att bygga upp ett fort och försvara dig mot de odödas armé. Fortfarande helt oförstående? Spana då in den nya trailern för spelet.

Genom att svara på tio frågor och avvara fem minuter av din tid kan du få chansen att delta i ett alftatest av spelet. Det enda du behöver göra är att knappa in fortnite.com i adressfältet och klicka på enter. Vi ser fram emot dina intryck.

7 days to die är ett långt mycket öppnare och mer omfattande spel, det här är ju bara tower defence med prefabs och zombies. Fortnite är snyggare och mer polerat men man får nog tänka på att Fortnite har varit under utveckling sedan 2011 medan 7 days... 09/07 Cliff har väl inget med det här att göra heller?! 09/07 Det jag blir fundersam över är valfriheten när man bygger? Känns som att de bara smäller upp saker nu på förbestämda platser och inte bygger fritt? 09/07 Ser ut som nått man skulle spela i arkadhallarna på 80-talet... Alla har vi olika smak. Jag gillade GoW serien väldigt mycket men skulle nog hellre föra en filosofisk diskussion om varför olja är flytande med en vägg än att spela detta spelet. 09/07 Förstår inte riktigt. Spontant framstår väl det här som en mer intressant titel än vad den generiska covershootern Gears of War någonsin var? 09/07 Från Gears of war, till Barbie of horde... Trodde inte Cliff skulle sjunka så lågt Men framtiden är väl F2P så varför inte? Vem bryr sig om spelkänsla eller grafik när man kan tjäna pengar på dynga? It's all about the money :( 09/07 Tycker det framstår som en mycket mer genomarbetad variant av 7 Days to Die, men jag kanske är ute och cyklar. 09/07 Låter som en enklare variant av '7 days to die' tycker jag. Håller mig nog till 7 days to die där allt är tillgängligt utan shop. :) 09/07 Trevliga idéer, men jag tror inte gamers kommer fastna för det här, inte den stora massan i varje fall. 08/07 Fortnite är F2P med in-game store bestående av kosmetiska objekt. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/04/08/may-cover-revealed-fortnite-482410.aspx https://www.fortnite.com/faq 08/07
Skicka en rättelse