Läckta uppgifter om release nästa vecka bekräftas av EA.

Förra veckan läckte releasedatumet för #Battlefield 4: Dragon's Teeth och #EA bekräftar nu att den fjärde och näst sista #Battlefield 4-expansionen blir tillgänglig inom kort. Betalar du Premuim-medlemskap får spela de stadsorienterade striderna den 15 juli, medan övrigt folk får koppla på tålamodet till den 29 juli.

Dragon's Teeth lockar med strider i asiatiska städer, fyra nya banor och fem nya vapen. Den kanske mest iögonfallande nyheten är en bärbar sköld, som har fördelen att täcka dig och dina vänner men nackdelen att du inte kan bära ett vapen samtidigt. Bär du skölden är din enda möjlighet att spöa fi att stå nära nog att klippa till den med skölden.

Mina banor är då lika stora som dom alltid varit i conquest large. 7flaggor och allt. Verkar som du missat nått i ditt filter ? 20/07 mr-mister: På PC. Vem har krympt banorna så mycket då, om det inte är Dice? Är det från servrarna, spelsättet? Alla banor som jag går in och spelar på blir för mig skitsmå. Jag fattar inte! Från början fanns inga så små banor i BF4. Inte vad jag då spel... 11/07 Vad menar du med från början. I BF4 (pc) är banorna iaf lika stora som dom varit hela tiden sen det släpptes. Så större har dom ju aldrig varit. Spelar du på pc eller konsoll ? 11/07 - Tack för tipset mr-mister, har provat det också, men för mig har även Conquest Large krympt. Har prövat massor av servrar och banor, men alla är ungefär ett eller högst två kvarter. Ingen karta är så stora som dom var från början. Vad kan det bero på?... 10/07 På vilket sätt har banorna krymt ?. Lirat sen betan och alla banor kan inte se att dom krymt nått direkt ?. Testa lira conquest large. 10/07 Felformulerat av mig i nyheten, ber om ursäkt för det. 10/07 FIVE EXPANSION PACKS WITH EARLY ACCESS Premium membership includes all five upcoming expansion packs for Battlefield 4: China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth, and Final Stand. Premium grants you a two-week early access to each for... 10/07 Wait.. what? Jag har spelet i sig plus ett premiumkonto för att jag skulle få lite extra godis samt alla dlc's (som jag trodde man fick). Men nu måste jag alltså betala utöver allt jag redan betalt för att få fyra nya banor och fem vapen? EA och Dice,... 09/07 Större banor tack! Som de var från början i BF4. Nu är det ju värdelöst tråkigt att spela när alla banor krympt. :p 09/07 Har alla nuvarande DLCs, men har knappt rört något av dom då jag för tillfället inte spelar BF4 och jag känner dessutom att jag har mycket mer tid att ge till bara Vanilla BF4. När ska man få tid egentligen? 09/07
Skicka en rättelse