I höst släpps, inte särskilt oväntat, nästa del i NHL-serien. Vi har kommit fram till #NHL 15 som utannonserades med en hastig teaser i maj, och nu väntar ett informationsflöde där #EA Sports vill förklara varför vi behöver den här versionen i våra konsoler.

Först ut är en trailer som visar upp realistiska spelare som byggs i tre lager: kropp, utrustning och tröja. Det dynamiska materialet reagearar vid kroppskontakt och rörelser, och ska ge oss en synnerligen realistisk upplevelse. Rikta ögonen nedåt för att spana in tekniken.

ehm, nej? jag skrev ju att en sådan fysisk effekt skulle passa bättre på fotbolls spel där det är ett "lugnare" tempo men inte i hockey spel där allt går för fort för att ens lägga märke till det. fin grafik på spelarna, hockey arenan, finare is osv,... 13/07 Tycker att dom först och främst kan fixa kollision mellan klubba och spelare då man kan dra klubban rakt genom spelare.. EA hade det i NHL 2004 (som jag fortfarande tycker är deras bästa NHL hittills) och det funkade hur bra som helst. Sen tog dom bort... 11/07 Och folk hatar fortfarande next generation. Haters gonna hate! 10/07 Så du tror verkligen att det bara är för syns skull? Inte att pucken, tacklingar osv ska bete sig mer verklighetstroget, vilket de knappast gör om själva "skelettet" ser ut som michelinmannen... Så enligt dig spelar utseendet på spelarna, tröjorna osv... 10/07 hur kan det inte finnas till fifa 15 10/07 hockey spel går för fort för att man ens ska kunna lägga märke till något sådant. hade det varit i fotbolls spel där det är ett lite "lugnare" tempo och där man får tid till att kika på annat än bara bollen, så hade en sådan fysisk förbättring varit bät... 10/07 Vart är klippet med dom realistiska spelarna? 10/07 Vare bara jag eller såg alla spelare ut och ha exakt samma käkparti? Lite spetsigt och en aningen för långt? =) 10/07 Frågan är dock om EA väljer att göra det, inte hittat några uppgifter om detta ännu. 10/07 Xboxen tillåter 8 kontroller. Det kan inte krävas mycket för att lägga in stöd för det. 10/07
Skicka en rättelse